Gå til innhold

hvor lang tid tar det for ett egg er gjennom kokkt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

når vannet begynner å koke trekker du kasserolln av plata i ca 10 sek, da synker tempen med noen grader. legg egget oppi uten å stikke hull på det. la egget ligge dær i kanskej 2 sek og sett det på plata igjen. da slipper man å stikke hull samt egget sprekker ikke.

Skrevet

Pleier å legge egget i vannet før vannet har starta å koke. Legger egget og vannet i gryta samtidig og koker i 5-6 min for bløtkokt og 7-8 for hardkokt. Hvis egget sprekker, ha litt salt i vannet, det stopper "blødningen".

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...