Gå til innhold

Åre Mountain Mayhem


CWalken

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bilde 1 er toppkvalitet, den uskarpe bakgrunnen og skarpheten i bildet, de fine fargene, treffer komposisjonsmessig, fart og spenning !

Bilde 2 har du truffet med skarphet i motivet, det er et luftig svev som absolutt fortjener et bilde, kanskje det er luftig nok til å tas fra siden, så ville det kanskje bli mer spennende. Fint bilde syns jeg. Det lukter forøvrig Nordmarka uten at jeg er sikker. Har syklet en god del der iallefall.

Lenke til kommentar

Skogsbildet er tatt på 1/80s og er med vilje et lite hakk undereksponert [edit: med tanke på bakgrunnslyset, ikke blitzlyset]. 15mm og SB-800 avfyrt på 1/4 styrke og holdt til høyre for kameraet og pekende innover, slik at jeg slapp stygge "blitzspor" bortover bakken. Jeg tok en god slump bilder på denne stien, men dette ble spesielt effektivt grunnet det sterke baklyset himmelen bak trærne gir. Vidvinkelen bidrar også til effekten.

 

Bilde nr 2 er med fordi jeg har lagt til meg vanen å inkludere "støttebilder" i pressebruk. Det er på ingen måte like interessant, men det kan overleve og forhåpentligvis tilføye til helheten når det står sammen med sterkere søsken. Men det gir mer mening på en avisside enn her. Edit: Vinkelen bakfra var eneste alternativet hvis man ville slippe unna hæslige bakgrunner.

 

Alle bildene er tatt i Åre, Sverige under Mayhem-festivalen forrige uke.

 

Åre Bike Park

Mayhem

Endret av CWalken
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...