Gå til innhold

Kjøpt meg moped i dag


ChrML

Anbefalte innlegg

Derbi Senda R X-Race 06!

Kosta meg 21 000 kr og er verdt hver krone ;). Har ikke lappen enda (får den ikke før litt før September), så har ikke kjørt andre steder enn rundt akkurat der jeg bor. Er så digg å kjøre den :D, trekker bra gjør den og! Wohoo!

 

Derbi_Senda_R_X-Race.jpg

Endret av chrml
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker! :D

 

Ikke glem at du må kjøre den inn først. "Trekke bra" er noe du først skal finne ut av senere..

6663156[/snapback]

Hehe, skal gi på litt iblandt når motoren er varmet opp sies det. Variert kjøring hvor man tar det veeeldig rolig til motoren har kjørt seg god å varm for å så gi på litt etterfulgt av pauser med liten belastning/turtall er den beste innkjøringsmetoden sies det. Værste man kan gjøre er lavt turtall og mye gass.

 

Forøvrig så er jeg litt overasket over hvor lite manualen sier om innkjøring. Alt de sier er ikke mer enn 3/4 gass over lengre perioder og at man skal kjøre smooth. Sier ikkeno om turtall :p. Jeg bruker somregel bare litt gass 1/5 til 1/4 og trekker den heller litt lengre på gira. Noen ganger når jeg føler for det 1/2 gass, og en sjelden gang bånn :p.

Endret av chrml
Lenke til kommentar

Han har jo kjørt rolig og fint hittil, burde være nok for at lager og drev skal få gått seg til litt. Bare viktig å huske på at man har driftstemperatur i motoren før man kjører den hardt.

 

PS: Jeg tvinger ingen til å gjøre det på "min" måte. Han må selvfølgelig velge selv hvordan han velger å gjøre det. Jeg personlig har hatt god erfaring med metoden jeg bruker.

 

Hilsen aktiv crosskjører :)

Endret av Jarbra
Lenke til kommentar
Du kan jo også ta turen innom mopedportalen.com for å flere tips om innkjøring og tuning. Å si at en org. moped trekker bra er å overdrive hihi

6680836[/snapback]

Trekker bra til å være original :). Ikke alle originale mopeder som går i 45 i bratte oppoverbakker og 55 på flata. Kjenner noen som har prøvd en original RMX og den gikk 5 km/h i en ganske bratt oppoverbakke med slurring på clutch. Har kjørt inn 16 mil nå med metoden jeg har beskrevet :).

 

Gratulerer med ny moped! Blir det noe trim da? :)

6685315[/snapback]

Blir kanskje det, men mulig jeg kjøper et ekstra original anlegg og fjerner plomba på det. Vil helst ikke miste bunndraget mitt da jeg liker å kjøre økonomisk på middels turtall og vil ha noe som ikke tiltrekker purk og som høres ganske originalt ut. Må vel også dreve om og til 50 bak eller noe. Er det pizzadrevet på 65 tagger eller var det 70 som sitter på originalt.

Lenke til kommentar
Fin moped det der, tatt plombene eller?

6735156[/snapback]

Nope, har ikke planer om det eller. Tar man plombene er man passe fucked hvis den må på visning eller man av en annen grunn skal få den original igjen. Beste løsningen er et effektanlegg.

 

Seinest i dag ble en kamerat av meg stoppa for trim og fikk 4200 sure kroner å betale i tillegg til avskilting. Han hadde bare hatt det i 2 uker :p. Tror ikke det blir noe trim på meg, nei.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...