Gå til innhold

Total War: Ny developer diary og 5 nye filmer med agenter


Anbefalte innlegg

Det har ikke vært en stille sommer for oss Total War -fans. Og når jeg kom hjem fra ferie ble jeg overveldet over alt det nye som hadde kommet. Nå er det igjen kommet noe nytt og denne gangen er hovedfokuset satt til assassins og spioner.

 

Det er Nick Tresadern, Artist, som forteller om hvordan han og mange andre laget assassins og spion -filmene vil være vitne til i Medieval 2 Total War, og hvordan det vil fungere.

Total War -fansen savnet nemlig de fine videoene i Rome Total War og CA har derfor bestemt seg for å ta det med igjen, nå i et mye større omfang!

 

I "dagboken" fortelles deg også om at man kan være vitne til giftermål og seremonien som hører med når det velges ny pave.

 

Developer Diary - The Return of the Assassination Movies

 

Med dette er det også kommet 5 nye filmer. En av dem inneholder en spion som infiltrerer en by ved å slå ned en soldat i et smug, en annen tar for seg en assassin som har i oppdrag å brenne ned en bygning, en tar for seg at en prinsesse blir giftet bort og to andre igjen tar for seg samme forsøket en assasin gjør på å drepe en spesiell general, en gang hvor han lykkes og en gang hvor han mislykkes.

 

Assassins og spy videoer, klikk her!

 

Diskuter her om dine forhåpninger og meninger om dette.

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det å drepe paven blir sikkert dog helt sikkert utrolig vrient, med liten sjanse til suksess, og konsekvensene hvis man blir tatt blir helt sikkert dramatiske hvis den som står bak ordren blir avslørt. Ser for meg at et mislykket forsøk på å drepe paven kan ta fullstendig knekken på deg.

 

Jeg syns at den videon om spionen som infiltrerte garden var så sykt bra :D

Lenke til kommentar
Lurer på hvordan de filmene hvor man dreper paven ser ut.

6636034[/snapback]

Jeg kan ikke tenke meg at de blir forskjellige fra de andre, men samtidig er det jo selveste paven så det kan jo selvfølgelig hende. Men de videoene de har laget vil jeg hvertfall tippe er geniale!

 

Dessuten er du kanskje vel optimistisk i din iver å drepe paven, jeg ser for meg at hvis du har en 100% utdannet assassin så har du kanskje 50% sjanse på paven. Men realistisk sett; 10% .

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar
men går det ann sende styrker for å drepe paven eller må det assassin til for å drepe dem ?

6637932[/snapback]

Hovedsakelig med assassin, men har du en arme og ikke er venn med paven kan det vel alltids gå med en arme også, men jeg vil tippe han er ganske godt beskyttet.

Lenke til kommentar
men går det ann sende styrker for å drepe paven eller må det assassin til for å drepe dem ?

6637932[/snapback]

Hovedsakelig med assassin, men har du en arme og ikke er venn med paven kan det vel alltids gå med en arme også, men jeg vil tippe han er ganske godt beskyttet.

6638051[/snapback]

Blir vel som med Senatet i Rome: Total War. At Paven ahr en egen hær nedi Roma er ikke usannsynlig.

Lenke til kommentar

Jeg er egentlig enig i mange av kommentarene som står nederst på Gamespot sin artikkel. Hvorfor bruke mye tid på cut scenes der du ser 3-4 forskjellige måter å drepe generaler/prester/diplomater? Skal vedde på at etter en kampanje har du sett alle videoene opp til flere ganger.

Synes CA skal bruke budsjettet sitt litt mer på gameplay og AI istedet for på shining things som man blir lei av etter en kort stund.

 

Nå skal jeg ikke være så altfor negativ her, for å introdusere videoene var noe som kom fra publikum, og jeg synes det er flott at CA er villig til å lytte til oss.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...