Gå til innhold

Umeälv bro i Sverige


Anbefalte innlegg

Jeg var i Sverige, nærmere bestem Lycksele i helga... Jeg logget meg inn på en nettcafé fra hotellet vi bodde på. Der logget jeg inn på Diskusjon.no for å sjekke ut ukas konkurranse... Da jeg så temaet tenkte jeg med en gang hva jeg skulle ta bilde av! En time senere var bildet tatt... Av Umeälv i Lycksele by night!

 

Jeg skulle jo delta i konken, men selvfølgelig var internetten her hjemme nede...Det var bare en time igjen til midnatt, og jeg kunne ikke dra til noen å få det fiksa heller... Men idag har jeg tatt arbeidet med å redigere det litt, og legge det ut på bildekritikken istedet... Jeg personlig syns det var et vanskelig bilde å ta.. Hadde ikke med meg stativet, det var heller ingenting å sette kameraet på fra mitt standpunkt, så alternativet ble å håndholde det, lukkeren ble satt til 1/2 sek...Så det ble noen bilder før det ble bra...

 

I ettertid er det clonet bort noen uønskede objekter, bildet er også croppet. Men det er stort sett orginale farger...Hva syns dere om bildet?

post-85925-1154966547_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er imponert over at du fikk et så klart og skarpt bilde "kun" ved å holde kameraet selv. (Sliter selv med noe i nærheten av parkinson light, og ville fått en blå-gul grøt om jeg skulle forsøkt det samme...) Motivet og komposisjonen tiltalte meg og, uten at jeg helt klarer å forklare hvorfor. Så - bra jobb!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...