Gå til innhold

HW-Lan 06: Shoutouts på på storskjerm


Hawtz

Anbefalte innlegg

Greetings!

 

Kom plutselig på en idè til HW-LAN 06 som kanskje Dahl kunne informere styret om (som om han ikke har nok av ting å gjøre :p HAHA)

 

Synes det hadde vært en kul idè hvis man hadde hatt en slags overhead som viste shoutouts fra brukerne på diskusjon.no som fks en melding fra meg hvor det stod: "Takk, efikkan, for all hjelpen jeg fikk når jeg bygget dataen min! Hilsen vaag1991."

Eller noe lignende der du sier fks at "hardware eier!" Generelle positive meldinger.

 

Jeg synes det hadde vært en kul idè hvis dere skjønner hva jeg mener da.

 

Hva synes dere?

 

Mvh,

_thomas

Endret av Vaag1991
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altså vi har en prosjektor som står et sted i hangaren og et svært hvit lerret som henger et eller annet sted som viser meldinger fra forskjellige brukere fra hardware-forumet. Hvis noen har noe på hjertet til alle sammen eller en enkeltperson så kan de skrive meldingen på en liste elns så kommer de forskjellige meldingene etter tur.

 

Sånn som jeg vil takke noen brukere for hjelp av valg av datadeler og byggingen ol.

JEG synes iallefall det hadde vært kult hvis vi fikk til.

 

Mvh,

_thomas

Endret av Vaag1991
Lenke til kommentar

Dette med utrop på skjerm blir diskutert internt, vi har et problem å det hvordan vi skal hindre stygge utrop fra dere som kan harme personer som det blir sat over meg her.

Moderingen vil forgå av crew, hvem og hva vet vi ikke enda, men ting er som sagt under diskusjon og ingenting er klart enda, vi lover ingenting ang skjerm med utrop, men en genial ide er det, bare å pøse på med mer forslag!

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...