Gå til innhold

MSN problemer, noe mange vi ha svar på


Anbefalte innlegg

Heisann.. Jeg er en ivrig msn bruker og må si at den siste oppdateringen versjonen av MSN fra microsoft er meget ustabil og skaper bare problemer.. nå har jeg riktignok mellom 250-300 kontakter på lista mi men deth ar aldri vært no problem tidligere (med f.eks. 7.5). I starten når jeg bynte å benytte meg av 8.0 fikk jeg ikke lagt til noen kontakter whatsoever, det stod at jeg hadde for mange (hørte at msn nylig satt ned maks antall kontakter til rundt 300) så jeg slettet rundt 40 stk så jeg havnet på rundt 260-270 men alkevel ville den ikke legge til noen kontakter.. så jeg logget på med 7.5 og da virket det som at alt gikk greit..

 

MEN, nå når jeg skal legge til kontakter og de legger til meg klikker alt, for det første ser dem meg som online men jeg ser dem som offline på lista mi mens når jeg prater med dem står det at personen ikke er lagt til lista, noe dem er.. i noen tilfeller har det fungert å slette kontakten fra lista og legge den til fra chat vinduet under chatting (klikk her for å legge til) men nå har det hengt seg helt.. 30 personer la meg til i går (da jeg jobber med service og slikt og msn har vært ganske lettvint før og mange folk legger meg til msn ofte)

 

Jeg har søkt på nett etter svar og benyttet meg av en MSN list cleaner av no slag som fjernet rundt 500 korrupte data kontakter fra lista mi, det hjalp heller ikke..

 

Så nå er det slik at jeg har rundt 40 kontakter på lista som egentilg er online, men står oppført som offline.. dobbelt klikker jeg på kontakten som står som offline, får jeg snakket med dem, men msn sier at kontakten ikke erpå lista, noe den er :p

 

Så kjenner noen til dette problemet? evt vet åssen man får fikset det? er sinnsykt irriterende.. spesielt når man er så avhengig av msn som jeg er, og nesten ingen av mine kontakter bruker andre IM klienter (ICQ, Yahoo e.l.)

 

Fint om noen har noen tips eller svar rundt dette.. evt en crack/patch for 8.0 som tillater uendelig med msn kontaker.. eller evt ett program som sletter kontakter som er inaktive over 30 dager..

 

Mvh

Pastor TOm

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

testet GAIM og AMSN men fant ingen fuksjoner for webcam der.. jeg er en flittig bruker av webcam og går ikke over til en annen MSN klient om den ikke støtter webcam funksjonen =)

 

jenter liker å vise seg på webcam så hvorfor skal en så liten bagatell hindre dem i det? =)

Lenke til kommentar

aMSN støtter jo webcam..

 

aMSN is a free open source MSN Messenger clone, with features such as:

 

Display pictures

Custom emoticons

Multi-language support (around 40 languages currently supported)

Webcam support

Sign in to more than one account at once

Full-speed File transfers

Group support

Normal, and animated emoticons with sounds

Chat logs

Timestamping

Event alarms

Conferencing support

Tabbed chat windows

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...