Gå til innhold

Flere feil på w800i


Anbefalte innlegg

Jeg har for lenge siden oppgradert min k750i til en w800i.. men i det siste har den begynt å bli skikkelig dårlig.. Jeg får ikke koblet meg til internett eller sendt/mottatt mms, og kameraet har sluttet å virke, dvs at når jeg trykker kameraknappen helt inn går telefonen bare ut av kemeramodus.. Noen som har samme problemet? evt vet hvordan man kan fikse det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal prøve å hjelpe deg, steg for steg.

 

1. Oppgradering fra K750 til W800. Dette fører ikke til feil eller dårlig funksjonalitet - det er med andre ord ikke årsak til dine problemer.

 

2. Internett + mms. Dette skyldes manglende eller feil innstillinger. Det er vanlig at man roter borti disse og at funksjonene slutter å fungere. Har du Telenor, gå til hjemmesidene til Telenor og last ned innstillinger. Har du NetCom eller en operatør som bruker NetCom sitt nett, gå til http://netcom.no/ota/ og last ned derfra.

 

3. Kameraknapp / kameramodus. Dette kan skyldes flere ting. Prøv først å nullstille innstillingene på telefonen, det kan faktisk hjelpe. Det vanligste er likevel slitasje på selve kameraknappen og/eller fuktskade. I noen tilfeller kan også programvarefeil føre til dette symptomet. Dette kan du ikke fikse selv, telefonen må inn til et serviceverksted.

 

Lykke til!

 

-snubbel

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...