Gå til innhold

Ting på film/tv som plager deg litt


Fredrik

Anbefalte innlegg

Har søkt litt, og ikke funnet noe lignende emne med søkeordene jeg brukte i hvert fall, så here goes:

 

Er det noen ting du irriterer deg over i film? Enkelthendelser personene gjør, eller ting som er å regne som standard? Del frustrasjonen!

 

Mine ting:

#1: Hvordan man på film er så utålmodig når man ringer på døren til noen. Er det vanlig å sitte med ryggen mot døren og vente eller noe?

#2: At med en gang noen slår nummeret på mobiltelefonen (gjerne på speed-dial) så starter oppringningen. Her til lands er i hvert fall ikke det helt normalt.

Endret av fredrikrb
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noe som irriterer meg ganske kraftig, er at når en Nokia-telefon ringer, så kommer det en Sony Ericsson-ringelyd, eller omvendt etc. Alle slags telefoner har også ofte Nokia-meldingslyden, pip-pip, pip-pip. Det er som regel kun i norske serier og filmer, da de bruker helt andre telefoner i Amerika.

 

Ellers, enig med deg, Fredrik. Også det at når noen ringer en person, så svarer vedkommende etter et halvt sekund.

 

Det som irriterer meg i tv-serien Married... with children, er at de sjelden lukker igjen døra når de går ut eller kommer inn. Og, når de skal se ut, gidder de ikke lukke opp døra, for å se, neida, de ser gjennom det utydelige, lille glassvinduet.

Lenke til kommentar

Det som plager meg er at når noen avtaler en date (gjerne to personer som ikke kjenner hverandre fra før, som ikke har utvekslet nummer eller adresser) så sier de bare "Pick you up/See you at 8" eller no lignende. De avtaler aldri hvor de skal møtes. Aldri. Det irriterer jeg meg grønn over hver gang.

Lenke til kommentar
De to tingene er vel mest for at filmen ikke skal vare i evigheter, de må jo kutte ned på noe.

 

Det som irriterer meg mest når det gjelder film er ikke det som skjer i filmen, men ofte tekstingen.

6611367[/snapback]

Teksting som ikke ligger på det sorte området på tv irriterer. -Da kan man ikke bruke 16/9 modus på tv. -Det begynner å bli bedre, men bla TVN, ZTV og TV3 har her en jobb å gjøre. Grr Irriterende :( -PS 16:9 er ikke en NY standard, widscreen tven min er 8år gammel, og den kjøpte jeg flere år etter at widscreen tver var kommet.

Lenke til kommentar

Det mest irriterende med tv er plaseringen av underteksten. Den er enten plassert for høyt eller litt for lavt, slik at hvis du har widscreen tv så må du enten nøye deg med halve teksten eller se filmen i 4:3. Fatter ikke vitsen med å legge halve teksten under og resten over bildet.

 

Når det gjelder film og serier gennerelt så er det de såkalt "fem sentimentale minuttene" som irriterer mest, ikke fordi de er så sentimentale, men fordi de stort sett alltid varer i en liten evighet og utsetter klimakset i filmen unødig lenge.

Lenke til kommentar

Det som irriterer meg er når store filmer inneholder skammelige feil.

 

Eksempler: Film som tar for seg historiske epoker (etc Gladiator tiden) og man ser fly som suser på himmelen. Rolex klokker for hundrevis av år siden? tror ikke det gitt...

 

At folk kan lage store filmer men ikke klarer å passe på at skuespillerene må ta av klokkene sine når dem skal filme historiske scener...irriterende å se på ihvertfall :) Skal være en side på nettet som viser feil som dette på haugevis av filmer

Endret av Svends22
Lenke til kommentar

En ting til som irriterer meg er at jeg alltid irriterer meg over at ting ikke er realistisk eller praktisk mulig å utføre på film. Feks i POTC The curse of the black pearl, så skal Jack rømme unna de folkene som skal ta han. Han har på seg håndjern men så slenger han alikavel ene hånda over et tau og tar taki kjettingen med den andre hånda. Så glir han ned tauet og slipper kjettingen når han skal av. Men i neste scene er håndjerna "sammen" igjen og han bruker si tid i smia til Will (eller arbeidsgiveren hans) for å få de av med en hammer.

Greit at film er film, men sånt irriterer.

Endret av Rome
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...