Jump to content
Sign in to follow this  
Tha_Zaynt

Netshop og kansellering av bestilling

Recommended Posts

Hei, jeg har et spørsmål angående kansellering av bestillinger på Netshop. Jeg bestilte meg nylig deler til pc'en min for i overkant av 4k og betalte på net med Visakort. Etter jeg hadde bestilt merket jeg at den ene minnebrikken jeg skulle ha ikke var på lager og datoen for ankomst var ubekreftet, greit nok tenkte jeg og ventet noen dager men datoen for ankomst ble bare forskyvd og det stod fortsatt bare ubekreftet bak datoen. I dag merket jeg at jeg ikke må ha akkurat den minnebrikken likevel,så jeg bestemte meg for å gjøre om ordren, men det eneste jeg fant var "slette ordre". Nå har jeg slettet ordren min og den er borte fra mine sider, men nå vet jeg ikke hvordan jeg skal gå frem fordi jeg allerede har betalt 4k for den ordren jeg slettet og det ser ut som pengene har gått til netshop allerede...skal jeg bare legge inn en helt ny bestilling og satse på at alt ordner seg eller skal jeg vente å se om jeg får igjen pengene for den slettede ordren? Noen som har vært borti liknende situasjon før?

Share this post


Link to post

har sendt mail til netshop nå, men sist jeg sendte mail tok det 2 dager før jeg fikk svar. Slike nettbuttikker burde hatt 24/7 support. Sikkert mange som har viktige spørsmål angående betillinger av betydelige summer.

Edited by Tha_Zaynt

Share this post


Link to post

De har antageligvis kun reservert pengene og ikke trukket de. Det bør ikke være noe problem å bestille på nytt, men du vil kanskje måtte være foruten de 4000,- i en dag eller to og må følgelig ha nok kreditt til overs på kortet til den nye ordren.

 

Den beste anbefalingen er vel å ringe de når de åpner i morgen tidlig. Det du evt. bestiller i kveld blir vel uansett neppe behandlet før i morgen tidlig uansett.

Edited by _Xorcist

Share this post


Link to post

Tror du kan ta det helt med ro. En nettbutikk har ikke lov å trekke pengene før varene er sendt. Pengene står reservert men er ikke trukket.

Share this post


Link to post

De har lov til å trekke pengene med en gang om de ønsker det, men de fleste gjør ikke dette før varen(e) er sendt.

Share this post


Link to post

fant ut at pengene bare var reservert og ikke trukket, men det er de dog enda...jeg har heller ikke fått svar på mailene jeg har sendt til netshop. Jeg har ikke hatt tid til å ringe enda heller siden jeg er på jobb når de har åpen telefonsupport.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...