Gå til innhold

Zalman CNPS9500LED på socket 939 - 2 skruer?!?


Anbefalte innlegg

Driver og bygger PC sammen med en kamerat. Han sier at det er noe feil med vifteskruene, siden det er to skruer som ikke passer (av 4 mulige). Vi får den heller ikke til å sitte fjellstøtt, det det går an å bevege den relativt mye, dessverre :nei:

 

Leste en plass at det bare er to skruer som skal festes på denne socketen, men dette var ikke skrevet av en "pro" fyr, tror jeg (hvertfall mindre pro enn folk her :p ), men hvis det er meningen burde vel vifta sitte som støpt selv med kun to!

 

Det er forøvrig et MSI K8N Diamond Plus HK som dette skal monteres på.

Endret av knopflerbruce
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er riktig at den vifta skal festes med 2 skruer.(Hvertfall på S939) Jeg bruker samme type selv. Men det fulgte jo med andre braketter til f.k.s 775 o.s.v,mulig det brukes 4 skruer der. Og til min vifte,så fulgte det med tilsynelatende 4 like litt lange tynne skruer. 2 av dem er litt tynnere.

Lenke til kommentar
Dette stemmer, hvertfall ut i fra det jeg kan lese. Har den samme viften selv, jeg fikk også til å "bevege" den etter montering. Men du bør ikke gjøre det, hvertfall ikke etter at du har startet pc'en og den har blitt varm. Da ødelegges mye av kontaktevnen til goop'en du har lagt på. Ble festet med 2 lange skruer hos meg også.

6605591[/snapback]

 

Okei, da lar vi den stå. Snakket nettopp med kundeservicen på komplett ang. et defekt 7800 GT kort - spurte like greit han om dette også, og i likhet med dere sa han at det kun trengs 2 skruer. Han sa også at vifta ikke bør stå skrått, noe den ikke gjør :) Dette ser lovende ut! Særlig etterom de ikke lenger har det nevnte 7800 GT kortet på komplett, HÅPER jeg da får et 7900 istedet :dribble: Nammenam!

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...