Jump to content
Sign in to follow this  
PIP

[Løst]Portalnettverk - Trenger info og partner!

Recommended Posts

Hei!

 

Jeg jobber med et større portalprosjekt og vurderer i den forbindelse to cmsèr eZ og Typo3. Hvis noen her har erfaringer som kan hjelpe meg i å ta en avgjørelse, så er det bare å fyre løs. :)

 

Det er snakk om en hovedportal med flere underportaler som skal samkjøre innhold. Alle skal kjøres på samme server. Det skal inkuderes egenutviklede moduler i php og mysql. Blandt annet skal min eksisterende side www.omplassering.no skrives om, og stå som selvstendig portal i dette nettverket. Systemet skal være noe man kan leve og vokse med i flere år fremover.

 

Jeg søker også en prosjektpartner på dette prosjektet som har høy kompetanse på php og mysql. (Gruelig vanskelig å få tak i en dyrevenn med php-/mysqlkunnskaper og engasjement :dontgetit: ) Men hvis det finnes noen her som kunne tenke seg å være med eller vet om noen... så vennligst ta kontakt for nærmer beskrivelse av prosjektet og inntekstmuligheter. Pr.d.d. er vi 3 stk. med ulik kompetanse som jobber med dette prosjektet.

 

Hvis noen vet om andre steder på nettet hvor man kan finne denne kompetansen (php/mysql), så er jeg takknemmelig for tips! :thumbup:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...