Gå til innhold

Ny spill/allround pc. (Intel Core Duo) Max: 8k


Anbefalte innlegg

Hei, tenker nytt system. Har hatt AMD i alle år foruten om i den tiden 486 og Pentium 1 var hot. Så.. har da et stramt budsjett på rundt 8k, gjerne under. Men vil samtidig holde nogenlunde kvalitet, og gjerne litt stille deler.

Så prøvde og sette noe sammen i prisguiden:

 

INTEL Systemet.

 

Så.. hva kan jeg endre, er det noe som er helt på trynet eller ikke. Er usikker på ram og strømforsyning. Kom gjerne med anbefalninger og utbedringer.

 

Takk for svar.

Endret av lord_vivec9
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1024 MB ram blir nok litt knapt. Hadde jeg vært deg hadde jeg kjøpt E6300 isteden og gått for 2gig. ville nok valgt noe annet enn en samsung spinpoint, hva med en:

 

https://prisguiden.no/product.php?productId=31969

 

Istedenfor?

 

Ellers har jeg mange av komponentene du har. X1900GT, Aspire chameleon, hadde twinmos 2gb men den ene var defekt :( , MSI sin AM2 versjon av det HK'et som jeg ikke er voldsomt imponert over. Mye bra men som sagt 2GB ram og en WD SE16 sata2 gjør susen! :thumbup:

 

edit: Strømforsyningen er absolutt nok til normale folk, men jeg ville nok kjøpt noe større og dyrere om jeg skulle fyre opp et sli/quad system :p .Min har ikke sviktet meg enda, ser kul ut, har mulighet for å gå stille "pga viftekontroll" og gjør det den skal. min har hittil vært stabil.

Endret av ElderScrollsinisten
Lenke til kommentar

Jeg tenker ikke og overklokke med det første. Det blir vel litt tweaking på skjermkortet som vanlig, men ikke noe ekstremt. Når det gjelder plass, tror jeg nok 160 gb dekker mitt behov. E6300, blir ikke det i svakeste laget? Da kan man vel like godt kjøpe motstykket fra AMD til en billigere penge? Blir det virkelig så mye bedre med den og 2 gb ram enn 6400 med 1 gb ram?

 

Elderscrollsinisten: Hvordan er strømforsyningen uten viftekontroller? Helt stock altså.

Lys i strømforsyninga var absoulutt ikke nødvendig, men det virket billig til watten og være, og har jo et stramt budsjett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...