Jump to content
Sign in to follow this  
Proof

Maskinen min slår seg av, innimellom.

Recommended Posts

Hei!

 

Jeg har nettopp skiftet endel på min datamaskin, deriblant har jeg oppgradert fra 1gb til 2gb ram, også har jeg skiftet harddisk til en slik 74 GB Western Digital D Raptor.

Å idag fullførte jeg siste brikken i min oppgradrings prosess med å skifte ut strømforsyninga på pc'n, det gjorde jeg fordi jeg hadde fått høre at det var hovedproblemet mitt nå etter jeg hadde oppgradert min pc.

 

Fordi jeg har slitt med at pc'n slår seg helt av ja etter en stund, jeg sitter på pc'n å surfrer/photoshop/hører musikk, å plutselig kan den slå seg helt av å starter på nytt, dette har skjedd 4 til 6ganger de siste 2dagene å derfor skiftet jeg strømforsyning, fordi den jeg hadde var kun max 300w, den jeg har nå er en HIPER 580W SLi Ready strømforsyning, den skal være en av de sterkeste på markedet og er Global Awards Winner.

 

Men etter jeg skiftet den har jeg fortsatt problemet at den skrur seg av, har dere noen ide'er om hvordan jeg kan ordne dette her? sånn at jeg kan sitte på pc'n uten å riskiere at alt jeg driver på med slår seg av.

Share this post


Link to post
Guest member-101642

Kan vere snakk om overoppheiting. Var plaga med det tidlegare. Maskina restarta grunna dårleg kjøling. Få tak i eit program der du kan overvåke tempen i maskina. PcWizard verkar fint til slike oppgåver

Edited by member-101642

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...