Gå til innhold

Noe rart med grafikken i Suse Linux


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg installerte Suse Linux 10.1 for noen uker siden, men har ikke kommet skikkelig i gang med Linux (synes det er veldig uvant i forhold til Windows). Installasjonen og alt det derre der gikk fint, men utseende ser litt rart ut. Altså det ser ut som det skal, men alt virker litt langstrakt og fontene er uvanlig utydelige (skurrete). Når jeg installerte Windows når jeg fikk dataen min hadde jeg det samme problemet, men der fulgte det med en cd hvor jeg kunne installere en rekke driver. Da ble alt perfekt, men ikke i mitt tilfelle med linuxen. Har det noe med at jeg ikke har installert skjermkortet mitt at alt er så rart?

 

Ihvertfall prøvde jeg å installere en ATI driver for linux, men skjønte ikke bæret av hvordan dette skulle gjøres :ermm: Er det noen som kan hjelpe meg, og forklare litt om hvordan man installerer en skjermkortdriver i linux? Hvis det ikke er skjermkortet, hva kan det være da?

 

Mitt skjermkort: ATI Radeon 9700 (128mb)

 

Takker på forhånd! :)

Endret av kjey
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjempe nice! Tusen takk! :D

 

Et spørsmål til i slengen: Jeg har installert et program linuxen, men vil fjerne det igjen. Hvordan unistallerer man programmer i linux? Står at man ikke bare skal gå inn å slette mappene, det skjønte jeg før jeg leste det, men det står at jeg skal gå inn på mappen som heter "_uninst" eller noe og uninstallere via der, men ingen av filene som ligger der kan kjøres. Er det en slags "Add and remove programs" som det er i windows?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...