Jump to content
Sign in to follow this  
Varmo

PC`n får problemer i oppstarten

Recommended Posts

Hei, som tittel sier får Pc`n problemer i oppstarten, de vanlige skjermbildene kommer men etter Windows logoen og den loadingen som kommer under blir skjermen svart og ingenting skjer.

 

Har testet ut gjenopretting og gjort et forsøk på å formatere, men da står det at den ikke finner noen harddisk.

 

Hvis noen kan hjelpe meg å fikse problemet hadde det vært veldig fint, vil helst slippe å sende den på rep...

 

-På forhånd takk-

Share this post


Link to post

Hei. Kan du se om hdd er synlig i bios? Under "standard cmos features" eller lignende. Sjekk om kablene er løse,så kan du også prøve å nullstille bios for å se om det hjelper noe.

Share this post


Link to post
Hei!

 

Hvilken type harddisk har du? Har du SATA-disk så trenger du nok drivere for å finne den.

 

Hilsen,

efikkan.

6577188[/snapback]

om man bruker win xp så ligger det med s-ata drivere. di er riktignok ikke så bra men di funker

Share this post


Link to post
Hei!

 

Hvilken type harddisk har du? Har du SATA-disk så trenger du nok drivere for å finne den.

 

Hilsen,

efikkan.

6577188[/snapback]

om man bruker win xp så ligger det med s-ata drivere. di er riktignok ikke så bra men di funker

6577520[/snapback]

Det følger med på XP 64bit, og muligens på 32bit SP2, men på eldre gjør det ikke.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...