Jump to content
Sign in to follow this  
hylo

En ny, døll forumhistorie!

Recommended Posts

Det var engang...

 

..da Hylo gikk nedover veien, som var dekket av gammel asfalt, med mange gummispor og kuruker mot de gamle sauene som døset i solen, der så han et snodig syn. Han så en stå der med raggercaps og bilnøkler i hånden. Han stirret på Hylo. Hylol gikk mot fyren, og med et gikk det opp hvem det var for Hylo! Det var Satrucci_ og nøklene til Audi'en hans. De to musikknerdene stod der og betraktet de døsige sauene mens de pælmet snus på de. De hadde en dialog om ting som damer, forumet og tøsete jenter. Samtalen gikk som følger:

 

"Jaså, Kim (satrucci_), du står her og loker?"

"Seff, Lars. Jeg baker meg snus. Jeg blir svimmel av å gå da."

"Okay. Jeg baker ikke."

Lars putter opp en klype med snus under leppa og tørker seg på en sau som ligger 30 cm vekk fra hendene hans. Sauen sier mø og legger seg på en annen sau som så halvdau ut i varmen.

"Lars. Den sauen ser ikke helt vel bevart ut."

"Har sauer noensinne sett vel bevarte ut?"

"Godt poeng."

Kim sier seg pent enig og spør om de skal ragge litt rundt i den tvilsomme Audien.

De setter seg inn i bilen og legger igjen 20 meter med gummistiper på den gamle gummiveien som er omgitt av jorder. De setter på litt småharry musikk og kjører mye over fartsgrensen. Plutselig ser de et par blålys bak seg og stopper opp. Ut av politibilen stiger det en stor og velbygde herre med glattbarbert skalle. Det var Glint. Han spør omhyggelig om de var klar over hastigheten de holdt, og Kim svarer, "Faen, er ikke du Glint?". Glint bekrefter dette. Han nevner også at Kim skal glemme boten han holdt på å skrive. Han nevner noe om et forummøte i Oslo, og politieskorte av ham. Kim og Hylo takker pent ja, og kjører til forummøtet. De kommer fram til massevis av tøsete forumbrukere som Northgarden, Jarmo, Simen1, Kaiern og TLZ. Kim og Hylol tar seg turen til en litt luguber bar og bestiller whisky begge to. Der ser de to smukke jenter sitter. Det er nemlig de to tøsete jente, ved navn Vero_nica og og Hanne: ). De sitter seg ved siden av jentene og på sekunder de setter seg blir de møtte av to meget velbygde herrer ved navn Fredrikrb og LarsP. Kim ser på Hylo og de setter seg et annet sted. Etter et dusin shotter, tar de turen videre og ser en rimelig forvirret fyr som sitter å virrer for seg selv. Hylo går bort og spør om det går bra. Han får et nei og et spørsmål om han er Hylo. Det er Steffyboy medtatt av alkoholens vidunderfulle rus. Steffy reiser seg opp og spyr på betongen som benene hans står på. Han så selvfølgelig kebaben han akkurat hadde fortært.

 

Steffy la seg ned på en krakk i nærheten av han og sovnet. Satrucci_ dro med seg Hylo til en kebabsjappe. Satrucci_ ble nemlig sulten. Der ble de møtt av et litt snodig syn. Anette_ og Linn Christin som satt og diskuterte mannfolk. Hylo sier hei og går videre til skranken. Der bestiller han en ekstra stor, sterk kebab med masse sukker på. Det samme gjør Kim. De sitter seg ved siden av jentene som ser rimelig ensomme ut og begynner den daglige praten. Etter en stund blir Satrucci_ spurt om nummer og msn-adresse og da får han noia og løper på do med hendene foran snabelen. Hylo sitter der og stirrer mot dassen og tar motet til seg. Han ser mot jentene, og blir møtt av et dyrisk, og forførende syn. Han lider av samme skjebne som Kim og løper på dass. Meget smart valg. Jentene følger etter og Hylo og Kim blir så redde at de løper ut igjen og så langt de orker.

 

Da løper de opp til slottsparken og blir møtt av en barsk soldat. Hylo legger merke til at han så kjent ut. Nemlig! Wh1te! Han nevner det og blir spurt etter snus. Hylo drar fram General-boksen og tilbyr. Wh1te tar gladelig imot. Wh1te sier han må stå vakt mer, så han beveger seg bort fra de to merksnodige brukerene og humrer. Hylo og Kim setter seg på en krakk i nærheten og tar det med ro. Etter en stund sovner Kim. Han sovner raskt og stille. Hylo også. Neste dag våkner Hylo med Kim på fanget og ser buksesmekken åpen. Hylo blir redd og løper skrikende. Litt bortover gaten ser de Linn Christin og Anette_ fremdeles ravende fulle. Han løper bort til de, og han blir tatt imot godt. De tre setter seg på en krakk og sovner alle sammen. Resten av Kim sin eksistens er uvisst og Hylo sovnet med et smil over munnen da de to forum-bertene sovet over han.

 

:fun:

 

Jeg kjeder meg.

 

Part 2

 

Hylo våknet igjen med Kim på fanget. Kim må være en slags kuk-magnet. Hylo og Kim våknet og tenkte at de skulle ta turen opp til han og skifte til vinterdekk foran. Det var blitt vinter over natta, skjønner dere. Langs veien opp til Sogndal kjørte de forbi en hvit Hundai og så Demonfudge kjøre i den søte bilen sin med en sigarett i munnen. Alle tre skjønte betydningen av dette og stoppet begge bilene. Demonfudge (Torstein) var lei av Hundaien og hoppet inn i den blodrøde Audien til Kim. Vi kjørte som noen svin. Plutselig, ca. ved Toten Industries møtte de på en fyr. Han kalte seg Marley (M RLY) og hoppet inn. DMNFDG og M RLY var i baksetet og DMFDG oppfordret til homofil aksjon. Plutselig var det veldige opptøyer bak i bilen og folk klødde seg i hodet når de ble kjørt fra med en humpende, rød, tilsynelatende stygg Audi. (Beklager Kim, den er ikke fin).

 

Omsider var menneskene framme. De hoppet ut, Hylo tok PRS'en til Kim og spilte en råtøff solo før han thrasha gitaren på Avansisen Kim sin mor, mens Kim klødde seg i hodet og bakte snus. Dmnfdg røyka, og det samme gjorde M RLY. Langs den snøvite veien opp til huset til Kim, så vi tre små fjortisser. Vi løp ned, dynka de i snø og pælma de i en bekk. Dette var henholdsvis Fisken, Zeromac og Newtern - du vet. The demon from heaven! Vi tok en gledes-dans og skiftet framdekk og ragget rundt i ragger-caps og sigaretter i munnen alle sammen. Et så herlig syn har ingen sett før! Og musikken vi kjørte til! Frank Zappa! Å herre. De var et heftig syn. Plutselig kommer det en rimelig brystfager jente bort og spør om plass. Hylo svarte nei, med sin utrolige sosiale intelligens. Han fikk ikke kjeft, siden det senere viste seg at jenta ikke likte musikken vi hadde på.

 

De rallet opp til Stavanger. Der ble de møtt av smårips_eier som tok et eller annet smårips til sitt eget, private bruk. De humret litt av dette og humpet videre i bilen. Plutselig var de i Russland. Jeltzin vodka! Alle drakk seg snydens og...

 

 

Part three! - teh wildness!

 

De lugubre mennene (Hylo og Kim, seff.) satt for seg selv i en veldig uhyggelig bar. Der kunne man kjøpe to ting! Metanol og etanol. Det gikk mest av metanol. Kim satt der og shottet whisky, Hylo satt og sjekket damer med sigar i kjeften og vodkaglasset opp ned over munnen. De to forum-traskerene begynte å bli så fulle at de dasket hverandre uten å føle det. Hylo tenkte at han skulle bevege seg videre, Kim følgte trofast med, så gikk vi til et par rare Russiske jenter. De var veldig skinny'e og de lovte oss en blowjob for 50 øre. Vi takket ja. Det endte med at Kim fikk en rimjob og Hylo fikk ingenting. Mens Kim fikk godsakene, satt Hylo og hørte på Frank Zappa og elsket det så høyt at han fikk skyhøy penis. Så kom det ei luguber kjerring bort til han, mens Hylo satt på krakken sin. Der fikk han noe han aldri har fått får. Dildo opp i endetarmshullet. Hylo skrek og gråt. Dama voldtok han. Hylo gråt sine stille tårer mens han ble sodomisert under krakken sin. Damen fikk han til å blø på det mest tvilsomme stedet noensinne og stakk av. Kim fant Hylo gråtende og blødende utenfor horehuset han hadde fått rimjobben sin i. Kim helte i Hylo 3 dl. whisky og Hylo, som blødde fra ræva, var i form igjen. Hylo og Kim janglet videre og var ikke klare over at noe som helst skulle skje. Så de tok inn på et rart hotell og la seg til å sove.

 

"Lars, skal vi sove?"

"NEVAR!21"

"k."

"Hva skal vi gjøre?"

"Kuke?"

"k."

"Drikke mer?"

"Seff."

"Hva da?"

"vodka? DET ER JO RUSSLAND FOR FAEN!"

"Ok, da stikker vi videre!"

 

De kom ut av det røde, illeluktende hotellet og gikk videre. Der møtte de på AnAnAs! Hun var bedritelig full og ville ha kokosnøtter på puppene og maling over hele seg. Kim og Hylo fullførte gladelig den oppgaven. Etter dette, var det på tide med litt heftig kokosnøtt, demontering og sex på alle tre. Først AnAnAs og Kim, så AnAnAs og AnAnAs, deretter Hylo og AnAnAs og tilslutt Kim og Hylo. Dette var temmelig slitsomt for de to unge mennene. Så de tok en flaske vodka og helte den tom. Tenk på det som leskedrikk! Hylo og Kim fant en flyplass og bestemte seg for å ta flyet til Amerika. Der møtte de på JoachimR. Men dette likte de ikke, så de robbet ham og skambanket skiten ut av ham. Etter at de fant ut hvor masse penger som var i lommebøkene hans, hadde de nok for å leve 40 år på vodka. De tuslet videre langs gatene i Brooklyn og ble tilbudt massevis av heroin. Kim takket ja, og Hylo fulgte med. Etter endel fram og tilbake, satt begge to skuddene og de ble skikkelig ruset. Hylo så lastebiler i rosa som koste på hverandre, og Kim så motorsykkelsex. Etter dette 5 ukers lange fylle-raidet, sovnet Hylo og Kim stille inn.

 

Part KEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKEKE KEKEK KEKEKEK EK KEKEKEKEKEKEKEKEKEKE-KJEPP.

 

Det rumlet et stort brøl over den bøkmørke natten. Enkelte fikk fryster fikk frysninger nedover ryggen og tenna. De spiste is, merkelig nok. I kirkegården, ved gravene til Kim, Hylo og Bill Clinton begynte det å lyse opp av bakken. Plutselig hører du Kim si noen uforskammede ord, mens han tygde snus. Hylo spratt opp av graven med et smil rundt kjeften. Det var fordi han selv hadde funnet ut at man kunne lage snus av to gamle rotter og en teskje saft. Kim spratt også opp, men han prompet og fiste mer enn han gjør i virkeligheten. - Du vet. Dette er bare fiksjon. De to, som tilsynelatende så ikke forråtnede eller stygge ut, men heller som man er vant til å se de i RPP, gikk nedover veien og fant et gammelt gjerde. De parkerte seg der, og Hylo fant frem tyggetobakken sin. Kim gjorde nettopp det samme. De fant ei jernbøtte, et par stoler og fem femtilapper liggende på bakken. De to de gule, pene stolene og parkerte de ved siden av gjerdet. Hylo stirret på bøtten og med et brak, tok han ei klyse spytt og traff bøtta så det klirret i tissen til Kim.

 

Kim og Hylo satt foran bøtta i lange stunder og pratet kun skit. Etter en stund gav de seg ut på en lang og interessant samtale.

 

"Øy, Lars (Hylo), skal vi ha spyttekonkuranse?"

"Okay, KimZ."

 

Kim spytter et par meter bortover og tror han eide skikkelig.

Hylo tar til spyttekreftene og spytter en klyse som falt rett ned på buksa hans. Kim tilbød å sleike det opp.

 

Ettersom at Lars og Kim satt midt på et jorde med masse korn i, med raggercaps, slitte bukser og harry sko, kom det etterhvert to bonder bort og lurte på hva de drev med. Hylo svarte ganske perfekt.

 

"Hva driver dere med?"

"Vi sitter å spytter på hverandre eller bøtta der."

"Ok. Heftig."

"Kan vi få fred nå?"

"k."

 

Hylo smilte pent og tok opp litt snus under leppa. Hylo elsket snus. Hylo elsket nikotin. Hylo er elskbar. - Det samme med Kim. De to satt der og stirret ut i luften og Kim brøt ut med noen interessante, vel-valgte ord.

 

"Skal vedde på at jeg du ikke klarer å treffe han der borte med det geværet som står ved bøtta."

"Seff klarer jeg det, Kim."

"Okay. Gjør det."

"Jeg skal bare gå bort og høre hvem det er først."

 

Hylo gikk bort og fant omsider ut at det var evoZ. Ettersom at han var så masete om å få bli med i denne historien, skjøt Hylo ham på kloss hold og Kim trampet på armen hans. Etter denne ikke så veldig tragiske hendelsen, gikk Lars og Kim videre og til Audien, som stod parkert et stykke unna.

 

Der ble de møtt av en horde jenter, deriblandt Eline, fra forumet. Kim tenkte på mulighetene og spurte om hun ville være med. Eline takket ja, og Kim satt seg bak rattet. Lars bevegde seg bak til baksetet mens han hadde et fårete smil som Eline så. Hun smilte like fårete tilbake. Uten at Kim la merke til det, ble Kim sin Audi et offer for het baksete-sex. Kim satt på autopiloten og sa han ville være med. Hylo sa at det var helt greit, og Hylo klådde på Kim mens Kim hadde en heftig omgang med Eline. Etter en stund var de lei, og satt henne av på en Essostasjon ved siden av Kaiern som stod der og prøvde å bake snus.

 

Nå var det bare Kim og Lars igjen. De kjørte videre og la merke til en rar person stående på et fortau. Det var Lanez-nor. De tok han med og kjørte langt faen i vold. Ingen visste hva de skulle gjøre, så de satt på litt BRT og headbanget i takt.

 

KJEPPSANN.

 

Part LARS OG KIM EIER.

 

Lars og Kim satt og drakk denne voldsomme alkoholdrikken whisky. Ardbeg single malt, 12 år gammel. En gammel slager. God er den også, i følge guttene selv. Så satt de der, pratet drit, sodomiserte maur, og en og annen forumbruker som ikke oppførte seg. Plutselig kom en snodig kar bort. Han spurte etter øl. Men Kim eller Lars hadde desverre ikke øl, så vi tok en flaske whisky og helte ned i rompa på fyren. Kim og Lars fortrengte den fyren. Han spydde med rompa og det som verre var med munnen.

 

Lars og Kim elsket vannballonger og kassestabler på Meny. Derfor tok de seg turen til Meny, og la seg til å sove på et par stabler. Der ble de vekket av Securitasvakter som ville voldta de. Det endte med knekt hånd på ene vakten, og intetkjønn på han andre. - Den vakten som ble intetkjønn var Kim sin feil. Han ble med på leken. Han må være småhomo.

 

Ettersom de ravet fram og tilbake, fant de ut at å hoppe på biler eide. De ble tatt av politiet og deretter ført til glattcelle.

 

GOD JUL!

Edited by Hylo

Share this post


Link to post
HYLO, VIL DU HJELPE MEG Å LEGGE OM TIL VINTERDEKK?

 

Vi tar en pris for den der, skål! :)

6563508[/snapback]

Pris skal bli! :)

Share this post


Link to post
"Lars. Den sauen ser ikke helt vel bevart ut."

"Har sauer noensinne sett vel bevarte ut?"

"Godt poeng."

Så sant, så sant. :)

Share this post


Link to post
"Lars. Den sauen ser ikke helt vel bevart ut."

"Har sauer noensinne sett vel bevarte ut?"

"Godt poeng."

Så sant, så sant. :)

6563591[/snapback]

Det medfører riktighet å svare "ja" her. :)

Share this post


Link to post
Nå får ikke du være med i min neste historie heller. :(

6563760[/snapback]

 

Jeg og Marley lager historie selv, vi. Om bare oss, og ingen andre får være med.

 

 

Eller, jo, kanskje noen av jentene. :wee:

Share this post


Link to post
underholdning på kvelden det her ja ;)

mens det også var en sukkersøt blanding av hylo's kåthet :)

6563762[/snapback]

Selvfølgelig. Det er trossalt HYLO det er prat om. :)

Share this post


Link to post
Nå får ikke du være med i min neste historie heller. :(

6563760[/snapback]

 

Jeg og Marley lager historie selv, vi. Om bare oss, og ingen andre får være med.

 

 

Eller, jo, kanskje noen av jentene. :wee:

6563771[/snapback]

 

FDG må være med. Og en håndfull navn til.

Share this post


Link to post
FDG må være med. Og en håndfull navn til.

6563787[/snapback]

 

Hylo er ekskludert fra alle fremtidige historier.

 

Fudgie? FDG? DemonFudge? DMNFDG?

Share this post


Link to post
FDG må være med. Og en håndfull navn til.

6563787[/snapback]

 

Hylo er ekskludert fra alle fremtidige historier.

 

Fudgie? FDG? DemonFudge? DMNFDG?

6563805[/snapback]

 

Såklart.

Share this post


Link to post
Steffy la seg ned på en krakk i nærheten av han og sovnet.

 

Hylo og Kim setter seg på en krakk i nærheten og tar det med ro.

 

De tre setter seg på en krakk og sovner alle sammen.

6563482[/snapback]

 

Har du en greie for krakker? :dontgetit:

Men litt artig på kvelden med historie. Ris og ros til deg!

Share this post


Link to post
Nå får ikke du være med i min neste historie heller. :(

6563760[/snapback]

Oh noes. Nesten som å ikke få være med i Uwe Bolls neste storsatsing.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...