Jump to content
Sign in to follow this  
Rocambole2

Euro-Filmforum Scandinavia 2006

Recommended Posts

Årets skandinaviske Euro-filmforum finner sted 3.-4. november, denne gang på Fafo kurs- og konferansesenter i Oslo. Dette er niende gang Oslo Kamera Klubbs videogruppe arrangerer denne festivalen, som også er kjent under navnet Amatørfilmfestivalen i Oslo. Festivalen har JVC som samarbeidspartner, og JVC gir vinneren et videokamera. De beste filmene blir tatt ut til det europeiske mesterskapet neste år, og tradisjonelt har de norske bidragene gjort det bra her. De beste norske bidragene blir også sendt til JVC Tokyo Video Festival, som er verdens største kortfilmfestival.

Mer info på festivalens nettsider:

http://www.oslokameraklubb.no/festival/

 

Årets europeiske mesterskap finner i år for første gang sted i Norden, nemlig i Danmark, 17.-20. august.

Mer info her: http://www.eurofilmer.dk/index.htm

 

Og til slutt URLen til den norske søsterorganisasjonen Eurofilmer Norge:

http://www.eurofilmer.no/index.htm

Share this post


Link to post

Hmm, interessant. Kanskje jeg kan gjøre ferdig Emesis i tide? ;)

 

Tja, når jeg leser litt:

 

Innleveringsfristen er 1. september 2006.

 

Tror ikke jeg klarer å gjøre ferdig filmen min til fredag :wee:

Edited by cun

Share this post


Link to post

Vil være morsomt å prøve å levere et stort verk til en filmfestival en gang. Har ikke noe kvalifiserende for øyeblikket dog.

Share this post


Link to post

Denne stenges. Les retningslinjene angående reklame, dette er andre gang at JVC trekkes frem i en tråd fra trådstarter.

 

 

#6: All reklamering på forumet er forbudt. Det samme gjelder informasjon om nettsteder med innhold i strid med våre retningslinjer og/eller lovverket. Rasistisk, pornografisk eller diskriminerende materiale er også totalt forbudt, samt rekruttering til pyramidespill, MLM og liknende. Dette gjelder også linker til typiske "flest-klikk"-systemer som f.eks. Outwar, Foxwar osv. Brudd på disse reglene kan medføre advarsler eller tidsbegrenset/permanent utestengning.

#7: Bedrifter og deres ansatte har ikke adgang til å reklamere for seg selv eller sine tjenester i forumet. Kontakt ledelsen på de(t) aktuelle nettsted for reklamering. Forsøk på "snikreklame" kan medføre utestengelse. Grove tilfeller vil bli fakturert etter de til enhver tid gjeldende satser. Vi oppfordrer derimot firmaer til å registrere en offisiell bruker på forumet som de kan bruke for å f. eks svare på tiltale, kundeservice eller informering. Det skal derimot gå tydelig frem av brukeren og innleggene at det er et firma som svarer, ikke en vanlig kunde. Dette kan tydeliggjøres gjennom f. eks brukernavn, avatar og signatur. Ethvert forsøk på reklamering, som f. eks opprettelse av en ny tråd for å informere om at dere setter ned prisene, er ikke tillatt. Dersom du er ansatt av et firma, og diskuterer på forumet angående saker som f. eks varer dere selv fører, firmaet du er ansatt i eller konkurrenter av dere, skal det informeres tydlig om at du faktisk er ansatt av nevnte firma. Du trenger altså ikke opplyse om dette konstant, men kun når det gjelder saker som er relevante ovenfor firmaet du er ansatt i.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...