Gå til innhold

Superpowers 2: Spørsmål (kom gjerne med svar)


Anbefalte innlegg

Hei der, har fått litt hekta på Superpowers 2 akkurat nå. Har et par spørsmål:

 

 

Hvordan virker det økonomisk? Jeg sliter veldig med å holde meg på fote, ligger alltid i minus.

 

Har ballistic raketter/strategic warfare tingene en spesiell rekkevidde? Jeg lagde en del raketter (rundt 60) men fikk aldri opp at jeg hadde noen når jeg trykte på strategic warfare knappen. Når jeg tok USA som target (var canada) fikk jeg opp antall raketter osv, men hvis jeg trykte direkte på lebanon fikk jeg ikke opp noe :/.

 

Takk på forhånd for svar, og andre kan gjerne stille flere spørsmål her :).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, jeg kan vel det. Det handler primært om at du er en leder av et parti som befinner seg i et av verdens land. På custom game skal du bare velge et land og fyre løs med å avansere deg økonomisk, militært og politisk. Hvis du velger sceniaro, har man 3 forskjellige temaer som alle har 3 vanskelighetsgrader. Military, economic og politic, som har vanskelighetsgradene beginner, intermediate og expert. Et eksempel er da f.eks. military: på vanskelighetsgraden intermediate skal du gjøre canada om til en kjernefysisk makt. Dvs, bygge et kjernefysisk våpen og angripe et land med det. Man kan velge om computeren skal styre noen av de 3 "temaene" automatisk for deg slik at du kan fokusere deg om det du vil.

 

Militært:

 

Hvert land starter med et antall miliære styrker. Norge starter med rundt 4600 mann i den normale hæren (infantry), 1400 armerte kjøretøy (ground units), 82 fly/helikoptre (air units) og 50 båter i flåten sin (naval units). Disse er delt opp i noen grupper og plassert over lander. Med en gruppe kan du invandere et land eller forsvare din egen region. Med et lite land som norge er det selvfølgelig lurt å holde seg lavt og angripe med kjernefysiske våpen ultimately siden vi starter med et mye mindre antall soldater enn andre land. Man har mange muligheter militært, bl.a. kan man sette av så og så mye penger til research av forskjellige deler av hæren, designe nye units, kjøpe units som er brukt av andre land eller plassere bestillinger hos dit eget/andre land på nye units. Det absolutt morsomste temaet synes da jeg.

 

Økonomisk:

 

Denne delen er den verste. Jeg liker å sette den på automatic så computeren kan ta seg av det økonomiske. Et veldig vanskelig tema. Hvert land starter med en viss inntekt og visse utgifter. Litt vanskeligere å forklare her, men skal prøve. La oss se på Raw materials (jeg vet ikke mye innen dette området, men som sagt, jeg skal prøve så godt jeg kan):

 

Wood and paper

Minerals

Iron and steel

Precious stones (lol xD)

 

Alle disse delen har et visst "consumption" og en viss "production". Det vil si at du må holde produksjonen høyere enn forbruket eller så vil du gå i minus innen feltet.

 

Noe annet vi har er fixed expenses. Eksempler:

 

Security

Diplomacy

Units upkeep (kostnader for å holde soldatene i sine rekker. Denne kan halveres ved å sette soldater på "park" istedenfor "ready". Dvs at hvis du blir angrepet, vil soldatene bli overasket og du vil sannsynligvis tape kampen. Det er en viss risk i det.)

 

 

Politics:

 

Du kan sette lover og regler i landet ditt her. Du kan også foreslå såkalte "treaties" mellom andre land, det vil si allianser, økonomisk hjelp osv. Kan ikke veldig mye mer om dette er jeg redd.

 

 

 

Håper det virket interessant. Kan sikkert uploade noen screenies hvis du vil :) .

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...