Gå til innhold

2200kr for en 20t lcd


chil

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Nei, HW burde boikotte all omtale og testing av skjermer uten DVI.

6594327[/snapback]

 

ehh oki? er du helt ute å kjøre. du trenger absolutt ikke skjerm med dvi. den skjermen der funker antagelig topp. Det jeg lurer på er hvor markant etterslep det er og om fargene blir gjenngitt bra. Inlegget ditt er totalt useriøst. Boikotte all omtale og tester av skjermer uten DVI, kanskje vi skal boikotte testing av alle skjermkort untatt de i high end klassen i samme slengen. Slik at folk kan kaste bort enda mer penger :nei:

 

Du veit, det er ikke alle som kaster bort alle pengene sine på ting man absolutt ikke trenger.

Lenke til kommentar

Siden mesteparten av innlegget ditt er irrelevante sammenlikninger, så gidder jeg ikke annet enn å summere veldig kort. Dette har INGENTING med å kaste bort penger eller å være jålete å gjøre. :roll:

 

DVI er billig å støtte for en skjermprodusent, og man vinner bildekvalitet, farger og skarphet på å bruke det fremfor VGA. Graden av forskjell varierer av kvaliteten på skjermkortet, men det er rett og slett fjollete å kjøpe seg en LCD-skjerm større enn 15" som ikke har DVI.

 

Når en skjermprodusent er så idiotisk at de fjerner en så viktig ting, tilsynelatende uten gode grunner, så burde både forbrukere og fagjournalister fraråde kjøp av dette.

 

Hvis du hadde tatt en avstemning på forumet så skulle du nok sett at latterlig få ville brukt penger på en skjerm uten DVI.

Endret av mad_arab
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...