Gå til innhold

Få bort programmer fra gjest kontoen.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg regner med du mener programmer som synes i startmenyen til gjest-kontoen. Det er ikke noe problem å fjerne dem herfra, men en litt oppegående "gjest" vil likevel klare å starte det meste. (Det også går å forhindre, men det tar vi ikke nå, for det er vel ikke det du spør om).

 

Bruk Utforsker og gå inn i c:\Documents and settings (der C: er stasjonene er Windows er installert). Der finner du en mappe for hver bruker, der hver brukers skrivebord, starmeny, etc fins. Men det fins også en mappe kalt "All users". Den startmenyen du finner her, er den delen av startmenyen som vises for alle. Du kan flytte snarveiene i denne startmenyen til din startmeny. Mer utførlig enn dette trenger jeg sikkert ikke å forklare det. Nå er du på sporet.

Lenke til kommentar

En annen mulighet som faktisk vil hindre Gjest i å kjøre programmene er å endre NTFS instillingene på mappene selve programmene ligger i.

 

Dette vil hindre en windowskyndig gjestebruker i å lete seg fram til dem på hardisken, slik de kan gjøre om du bare fjerner snarveiene :) Dog som perjohan påpeker så var det kanskje ikke dette du hadde behov for?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...