Gå til innhold

Ufattelig treigt tastatur på Toshiba Laptop!


Anbefalte innlegg

Jeg site på en 1 uke gammel Toshiba laptop. Gret nok at tastaturet har annen layout enn min gamle Toshiba, men tastaturet er frytelig treigt. Jeg er ingen "touch" fantom, men jeg kan skrive fort hvis jeg må. Eller skrivere jeg i godt behagelig tempo med bgge hendene. ALTSÅ ikke en og en bokstav med n fing på hver hånd, men hele rd og øynene på skjermen.

 

Men som dere er er noe GALT. Teksten over mangler til tider en bokstav eler to (som ELLER i denne setningen). Jeg treffer bokstaven, den går ned, men ingen bokstav kommer på skjermen. Noen ganger må jeg trykke 2-3 ganger for at noe kommer...

 

 

FRYKTELIG IRRITERENDE Å MÅTTE SITTE SKRIVE SÅ INN I HEKKANS TYDELIG HELE TIDEN OG DOBBLETSJEKKE ALT. På passord blir det en pain in the cpu.

 

Defekt...levere den inn, slå hardt på det? Que pasa?

 

 

Emnetittelen måtte jeg sjekke 2 ganger for å se om alle bokstvene kom med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Rettelse, jeg har også dette problemet. Men siden jeg kommer fra en stasjonær pc med kranglete trådløst tastatur har jeg ikke latt meg plage så veldig med det. Men kommer nok til å bytte maskin innen ett års tid uansett.

 

 

Og nå skal jeg skrive nøyaktig det samme som jeg skrev ovenfor et par ganger, uten å rette på de feilene som Toshibaen lager:

 

 

1) Rettelse, jeg har også dette problmet. Men siden jeg kmmer fra en stasjonr pc med kranglete trådlst tastatur har jeg ikke latt meg plage så veldig med det. Men kommer nok tl å bytte maskin innen ett års tid uansett.

 

2) Rettelse, jeg har også dettproblmet. Men siden jeg kommer fra en stasjonær pc med kranglete trådløst tastatur har jeg ikke latt meg plage så veldig med det. Men kommer nok til å bytte mask innen ett års tid uanstt.

 

3) Rettelse, jeg har også dette probemet. Men siden jeg kommer fra en stasjonær pc med kranglete trådløst tastatur har jeg ikke latt meg plge så veldig med det. Men kommenok til å bytte maskin innen et års tid uansett.

 

4) Rettelse, jeg har så dette problemet. Men siden jeg kommerfra en stasjonær pc med kranglete trådløst tastatur har jeg ikke latt meg plage så veldig med det. Menkommer nok til å bytte maskin innen e års tid uansett.

 

 

Sånn oppfører min seg, og jeg kjøpte den i begynnelsen av juni måned. Hva med deres?

Lenke til kommentar
Karer!

 

Min Toshiba har oppført seg nydelig etter at biosen ble oppgradert! Hot tips hot tips!  :w00t:

6782264[/snapback]

 

 

Fantastisk! Jeg tror du har rett :)

 

Takk og takk. Nå har jeg irritert meg mer og mer over pc'n min de siste dagene. Jeg har kviet meg for å skrive mailer, og i det hele tatt å bruke den, rett og slett fordi det var frustrerende. Hadde som deg også planlagt å kjøpe en ny, men syns det ville vært synd siden maskinen er såpass god på andre områder. Nå kan jeg skrive hele dette innlegget uten å måtte rette på meg selv en eneste gang. Flotte greier :thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...