Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er som en under paret RR-sesong for meg (litt som perioden da de hadde kjedelige spalter som folkets røst og gründerdansen), men ikke i nærheten av så elendig som du synes det er.

Det er et stort pluss for meg at de tar med seg dilemmas og stavmikseren inn i dette konseptet, og det spiller ingen rolle for meg at spaltene har endret navn og fått nye jingler (liker de nye jinglene faktisk). Dønn ærlig liker jeg godt, og Hva er jeg? funker.

Ellers er jeg mer likegyldig til dametrusetesten og SFX-spalten. De er helt ok, men kan bli bedre.

Men det er to ting jeg virkelig misliker med Papaya: At de later som om de spiller sanger mellom segmentene. Slutt med det. Det var en av de tingene som var kjipest med RR for oss som aldri hørte på live, og det tar bare fokuset bort fra praten og på noe som er helt ubetydelig. Det er greit at de trenger å ta pauser, men på podcast bør man la være å snakke om at man tar pause hele tiden.

Det andre jeg absolutt ikke er fan av er videreutviklingen (rettelse:ødeleggelsen og drapet) av "den lokale puben"-kontentumet i begynnelsen på ukens siste sending. Mouse and the donkey-musikken var en komplett RR-klassiker, og konseptet med å komme med humor-drinker som ble lagt til for noen år siden var et fantastisk tilskudd. Men det er offisielt over med chillout lounge-greiene. Det funker bare virkelig ikke. De burde droppe den kleine musikken og stemningen, ønske velkommen som normalt, og heller spørre casually om noen har noe i drinken sin.

 

Jeg gir Papaya 60 av 100 RR-er. Skal abonnere ut året, men kommer ikke til å fortsette med mindre det blir bedre.

Endret av Sanchez_
  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 9/1/2021 at 6:49 AM, Nimrad said:

Nei, jeg hører nok på podcast websted mellom 3 og 8 timer i uken. Helt gratis. PodMe har kun én interessant podcast for meg så langt, så jeg ender egentlig opp med å betale 0 kroner for de andre titalls podcastene jeg hører, men 79,- for papaya. 79,- * 2 for meg og kona. På toppen av det hele har de en elendig app.

Fordi alt annet er gratis? 90% av det jeg hører på er reklamefinansiert, resten er NRK-podcast. Forstår du virkelig ikke det? 

Det meste er fortsatt reklame på podme. Kun premium-podcastene podme lager selv er uten reklame. De påstår det er teknisk umulig å fjerne reklamen…

Det er teknisk mulig å klippe i en mp3 fil, jeg testet det som liten for 20 år siden 😛 Er vel heller at det ikke er teknisk mulig for de å gidde å gjøre det, eller betale noen for å gjøre det. Tjener vel ekstra om de ikke gjør det også?

Lenke til kommentar
39 minutes ago, Jason P. C. said:

Jeg kommer til å legge ut link så lenge jeg får den.

Men, når tror dere at de er tilbake på Nrk som RR? Jeg håper at dette bare er en vond drøm.

Det skjer kun om PodMe feiler på lang sikt og Schibsted ikke klarer å betale dem millionlønningene.

Og selv da trur jeg egentlig at de heller bare slutter med radio enn å gå tilbake til NRK.

Lenke til kommentar

Nå har de fjernet muligheten for å laste ned (inntil videre, regner med at noen finner en løsning). Pluss at podcastene har blitt redusert til 192kbps.

Jeg kan sende dere en link på hvor jeg får denne info og linker, jeg tror ikke jeg burde skrive det her direkte. Send pm hvis dere er interessert. Jeg hører ikke på Papaya, det er ikke det samme. Men jeg kan sende link på pm

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...