Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Sexylubb1 skrev (1 time siden):

En av dem jobber vel i P2 nå? 

 

Uansett. Det er jo ikke sikkert de fortsetter med konseptet eller navnet heller. Dette er jo ikke som P3 morgen hvor den generelle ideen fortsetter selv med nye folk. Men det er jo helt naturlig at de fyller sendeflaten med noe.  

Var ikke seriøst ment, var de RR tok over for i 06 😃

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...
Jason P. C. skrev (På 26.5.2021 den 14.19):

Kommer dere til å betale for podcastene? Jeg er bare glad for at jeg har alt lastet ned allerede.

De gamle er NRK sine, ikke RR-gjengen sine, så de forsvinner ikke fra NRK. Om jeg kommer til å betale for nye episoder? Tja, ser ikke bort fra det. Regner ikke med det blir alt for dyrt, og det virker jo som de tenker å slå på stortromma med podcastinnhold. Er ikke noen fan av friminutt eller misjonen, men noe annet bra utenom RR tipper jeg jo kommer.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
On 5/26/2021 at 8:19 PM, Jason P. C. said:

Kommer dere til å betale for podcastene? Jeg er bare glad for at jeg har alt lastet ned allerede.

https://old.reddit.com/r/Radioresepsjonen/comments/njtq7h/jentene_fra_rr_får_34_millioner_i_lønn_av/

Interessant om lønnen deres

Det skal veldig mye til for at jeg ikke betaler for dette, ja. I hvert fall om det stemmer at Misjonen skal med.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Da er det gjort. 2020-sesongen er fullført og jeg har dermed hørt alt av Radioresepsjonen, minus de få sendingene jeg enda ikke har klart å få tak i. Jevnt over en grei sesong hvor det er mye å TATAKI. Padden med UGØY, DAGENS osv. var et gøyalt påfunn, selv om det ble brukt litt for mye en periode og Bjarte fikk veldig mange ufortjente UGØY. Jeg synes det var ålreit at de hadde flere sketsjer igjen og moro at også Tore og Steinar prøvde seg på daybook. Det har også vært noen irriterende fakter, som at Tore ofte påpeker at det er han som snakker og at han har veldig lik stemme som Steinar. Det gjelder vel bare om det er aller første gangen man hører på programmet. Heldigvis har det vært mye mindre IGÅR. Ellers må det jo påpekes at Bjarte har blitt veldig giddaslaus når det gjelder bidrag til diverse poster, men dette kan ha tilknytning til angsten hans, så jeg lar det passere. 

Hytteboka var nok sesongens høydepunkt. Mye kreativt og gøy her.

RR-quiz var ganske varierende, og kunne være skikkelig moro en uke, men kjedelig den neste.

Die Hard funka virkelig ikke og det burde de ha innsett tidligere. Den midlertidige erstatteren lydtrusselbrev var mye bedre. Synd det ble for mye jobb for dem.

Energidrikktesten var fullstendig irrelevant for meg, men mye mer interessant enn tannkrem og snus.

Hva koster det har jeg alltid vært glad i, men det er tydelig at de begynte å gå tom for idéer og vorspielet var ofte mer interessant enn hovedfesten.

Jeg tror vi nå trygt kan dele RR inn i to æraer: 2006-2013 er klassisk RR, mens 2014-2020 er moderne RR. De observante vil kanskje legge merke til at skillet går akkurat da de gikk over fra P3 til P13, men det er mer enn bare kanalbyttet som er avgjørende her. 2014 er også sesongen de sluttet med sjokkrullett og skyting. Dette måtte de jo gjøre på grunn av Bjarte, men programmet ble aldri helt det samme uten. Det er også andre betydelige forandringer, som at det ble langt færre sketsjer, de begynner med opptak og at mange poster og spalter går en halv sesong uten jingel.

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bare start med 2007 også hører du alt frem til 2013 før du hører 2006 til slutt. 2009 er kanskje det aller beste RR-året.

Kom på et par ting til angående 2020-sesongen og det er at det må være den eneste sesongen uten vikarer. Bjarte var borte en sending, men ellers var det fullt oppmøte hver dag. Sikkert noen opptak, men det bryr meg ikke så mye lenger. Ellers glemte jeg å nevne at de har vært veldig dårlige til å redigere ut trailere for andre programmer denne sesongen. 

Lenke til kommentar
Snusmumrikk1 skrev (6 timer siden):

Har hørt alt fra 2013 til nå. Tenkte å laste ned noen eldre år/sesonger, er det noen som skiller seg veldig positivt ut som jeg burde starte med? 

Veeeldig lenge siden jeg hørte de første sesongene, men husker hvertfall at starten ikke var all verden. Jeg ville tatt det kronologisk, eventuelt spart 2006 som @Kjøleskap sier.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

2006 er reinspikka drit, spør du meg. Lommelegen var gøy de første to ukene, men etter flere innslag fra de samme sketsjene hver eneste uke, blir det fryktelig repetitivt. Gutta har ganske dårlig kjemi, de prater altfor fort, og spaltene er svake. 06 og 07 holdt å høre én gang, kommer aldri til å høre de igjen.

Fra 08 begynner det å bli bra, og som Kjøleskap sier, 09 er det absolutt beste året av dem alle. Vitsespalten og peak Tore-rage under Stavmikseren, ingenting slår det.

Endret av Sanchez_
Lenke til kommentar

Flere som har lagt merke til at våpenet ofte klikker når Losen skal bli skutt? Dette har skjedd ihvertfall tre ganger, men jeg vet at han har blitt skutt også, så jeg mistenker at han mislikte det så sterkt at han har gitt noen av millionene sine til gutta for å få slippe. Bare en liten konspirasjonsteori.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det står at det skal legges ut på PodMe og at prisen ikke er avslørt enda. Samtidig står det på nettsiden til PodMe at det koster 79kr/mnd for abennoment. Jeg er forvirret. 

Noen som vet hvor mange sendinger i uken de skal legge ut? Mener jeg leste et sted én i uken, da er det i hvert fall helt uaktuelt å betale 79kr/mnd, som ikke er langt unna hva jeg betaler for Spotify som gir utrolig mye mer. Det beste innholdet vil nok for alltid være tidligere sesonger, så skal nok overleve selv om det blir rart ikke å høre nye episoder med favorittjentene. Så må NRK bare få lagt ut sesongene før 2012 så vi slipper å styre med torrent og styret som følger med. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...