Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, jeg er fortsatt veldig glad for at de sender fire ganger i uken. Hører på radio og podcast en del timer i løpet av dagen, på jobb, bussen, trening osv. Er mye skvip jeg gjerne skulle byttet med enda mer RR. 

Liker ellers Karakter, Konspirasjonspodden, Må på behandling, Med All Respekt, Friminutt og et par andre. Men de fleste kommer jo med kun en time i uken. Og har begynt å bli utrolig lei av Friminutt, ene og alene pga at Mikkel Niva hver sending skal lese opp noen tårevåte hyllester av programmet deres, og hvordan han og Herman har påvirket livene til så mange lyttere. Jeg tror det er mange radioprogrammer som mottar sånne meldinger, men ikke velger å vie halve programmet sitt til dem. Utenom det, et veldig morsomt program! 

Lenke til kommentar
discostu skrev (11 timer siden):

Er det bare jeg som tenker at RR burde kjørt en episode i uken? De har absolutt ikke nok materiale for å kjøre 4 episoder per uke lengre. Flere av de større podcastene handler om kvalitet, ikke kvantitet.

På tide å ta steget fra radioprogram med fast sendetid til podcast imo.

Nei. Det er for få gode radioprogram live i arbeidstida som det er. Ønsker ikke å miste det beste av dem. 

Lenke til kommentar
Mchansern skrev (På 21.8.2020 den 23.35):

All energidrikk smaker jo eksakt det samme, så det blir sikkert gøy to ganger dette her. Synd. Den testen blir nok den aller kjedeligste de har hatt velger jeg å spå nå. 

Dette må være et av de mest gubbete meningene jeg har sett i denne tråden. Selvfølgelig finnes det tonnevis av forskjellige energidrikker med all slags forskjellige smaker. Jeg er overbevist om at det blir god underholdning.

Spør du meg er fjorårets tannkremtest blant de kjedeligere, og de trenger ikke prøve hardt for å slå den. Frossenpizzatesten og snustesten var morsomme begge to, mens drops- og pastilltesten står for meg igjen som en av topp 5 dårligste spalter i programmets historie.

Endret av Sanchez_
Lenke til kommentar

Drops- og pastilltesten er det eneste jeg hopper over når jeg hører sesonger (etter 06-07) opp igjen. Halve tiden ble brukt på å diskutere om produktet faktisk var drops eller pastill, og Steinar som bastant ville ha to separate lister (en for drops og en for pastill) mens de to andre ville ha de på samme liste. Altfor mye krøll rundt, som gjør spalten umulig å høre på mer enn én gang.

Lenke til kommentar
Menstrusa skrev (På 24.8.2020 den 23.04):

Legemiddeltesten ble vel avbrutt av kringkastingssjefen eller noe sånt

Jeg kan ikke si jeg husker det, men det jeg leste i boka deres avslørte hvertfall ikke at det var noen form for tvangsavslutning, men kanskje litt dårlig stemning når de drev og hørte seg rundt etter noen som kunne levere legemidler. Det var vel bare 2 eller 3 tester før de sluttet, men husker den første som veldig gøy. Da tok Steinar imovane og ble snøvlete utover i episoden.

Har så langt bare fått hørt en av episodene, men håper de fortsette flauhetsspalten. Mulig at de begynner å gå litt tom for innhold til den, men det må være den beste spalten som er introdusert i nyere tid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...