Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

magnet:?xt=urn:btih:98719608a2564607bc5f4f21ff8970e2e0078c24&dn=Radioresepsjonen+2006-2013+komplett&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.leechers-paradise.org%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.coppersurfer.tk%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Fexodus.desync.com%3A6969

 

Der er magnetlinken til torrenten som NRK selv mekka, som har podcastene mellom 2006 og 2013, som de hadde liggende ute frem til avtalebruddet med IFPI. Er ikke mange seeders dessverre, men der har du ihvertfall så og si alt som ikke ligger ute i podcastfeeden, med unntak av et par enkeltstående episoder her og der som mangler. Men tror de fleste av de har blitt lastet opp i denne tråden her opp igjennom.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg nærmer meg slutten av høst 2019 på podkast og jeg må si at dette var den svakeste sesongen jeg kan minnes. Halvslapt og giddesløst er det jeg kan si om dette. De kan nok like gjerne legge ned før det blir enda slappere om det holder på slik for det er ikke noe overskuddsprosjekt lenger nå som de er gift, familiarisert og meget tydelig har andre prosjekter som er prioritert høyere. Og det kan jeg jo forstå for de har holdt på i over 13 år. Det ble nesten bedre da de hadde vikarer innom.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Var vel siste episode av Tore Sagens podcast nå. Veldig avhengig av gjesten hvor godt jeg har likt det, var et par jeg likte veldig godt. Den siste var nok den jeg likte minst, rett og slett fordi gjesten tar en pause i midten av hver setning med eeeeee som varer i fem sekunder. Hver bidige setning, og der går ikke å høre på i en time. Likte ellers gjesten og temaet, tydeligvis en med mye kunnskap. Best når gjesten har en faglig tyngde som kan komme med noen interessante og veloverveide betraktninger, i motsetning til f.eks. Eivind Trædal i fjor. Tore er ikke den kritiske programlederen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...