Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Ferdig med høstens sesong og må nok si det var en av de svakere sesongene. De var ikke så heldig med postene denne gangen og det var veldig mye fravær. Det er for dårlig når noen er borte en hel uke og de ikke engang klarer å skaffe vikar.

Flauhetskonkurransen var nok årets høydepunkt og jeg vil trekke frem Bjartes bæsjepapir som det aller beste. Inntil da hadde de bare gjort litt fjollete ting, så det ble nesten som et sjokk. Santelmann-ståen var også bra og man må jo kunne kalle det en suksess når man får alle landets snøflak på nakken.

Finn Osten var for det meste ålreit. Jeg liker når de gjør ting ute i bakgården eller bare utafor studioet generelt. Veldig bra jingel også.

Tannkremtesten var den kjedeligste testen hittil, men heldigvis innså gutta det selv og hadde ironi på det. Sjampagne-test til høsten igjen blir nok mer interessant selv om jeg ikke har noe forhold til det selv.

Tyrkergames var kult nok helt til det ble Bjartes tur igjen andre gangen og det var åpenbart at han aldri ville klare det på den tiden han måtte. Alle tre som spiste sjokolade samtidig funka svært dårlig, men en slik konkurranse kan nok funke om de legger den opp litt annerledes.

Jeg likte også foredrag og den påfølgende quizen og jeg ble nesten litt irritert under det siste foredraget, som jeg syntes var ganske interessant, hvor Steinar begynte å avbryte og mase om det snart var ferdig. Sneverquiz var en grei erstatning da.

Holmgangs var ingen stor suksess og jeg ble virkelig nervøs da det utviklet seg til karaktermakerne, men heldigvis droppa de det fort. Gøy med noen runder 30 Spørsmål igjen da og synd de ikke beholdt den sesongen ut.

Det jeg savner aller mest er en eller annen form for straff i konkurransene og det snakka de om på slutten av sesongen også. Det blir liksom ikke det samme når de bare skal ta på brillene eller hva det var. Håper de klarer å komme opp med noe Bjarte kan tåle og som likevel gjør vondt. Har også merket at Tore har fått en rar uvane hvor han helt uten videre sier noe to ganger. Hva i alle dager er det? Ellers synes jeg at det hadde vært helt greit om de tok pause fra dilemmas i et par sesonger og heller tok inn igjen etiker'n eller en gammel klassiker som tips og triks.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Danielzu skrev (På 5.2.2020 den 10.52):

Savner mest innringere.

Meeh... Jeg har aldri likt sketsjene i RR noe særlig. Det som gjør RR godt er dynamikken og den interne humoren i gjengen, de er i mine øyne relativt gjennomsnittlige på sketsjer/imitasjoner.

Jeg likte godt årets sesong, jeg. Litt kjipt når de kun er 2 i studioet. Syns virkelig de kunne tatt inn Jan Thomas flere ganger, det har overraskende nok vært en av mine favorittvikarer. Flauhetskonkurransen kommer glatt inn på min topp 5 av spalter gjennom tidene.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Sexylubb1 skrev (16 timer siden):

Jan Thomas har jo et eget program sammen med en annen vikar. Om du vil høre mer av ham. 

Joda, jeg hørte på det i starten, men så fikk jeg nok. Syntes bare han passet overraskende godt inn i RR sin dynamikk. JT og ET-showet ble for mye i lengden for min del.

Lenke til kommentar

Tar dette med rasisme nå, en god stund etter at det har lagt seg. Det er vel ikke mange andre programmer på P13 (eller P3, P2 eller noen andre kanaler) som har så høyt fokus på rase? Du vil høre ord som "auschwitz", "rase", "holocaust", "neger", "negresse", "frontkjemper", "jøde", "østfronten" og "hitler" rimelig ofte hvis du binger 10 episoder. Det ser ut som det mest er for å være kontroversiell og den enkleste veien å gå for å fylle sendetid. 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...