Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen gode tips til alternativer til RR? Hører på Må på behandling med Morten Ramm, podcasten til Erik Solbakken og Mads Hansen, Einar og Jan Thomas blir venner, Karakter på P3, i tillegg til gamle RR-sendinger så klart. De to førstnevnte har et ganske oppbrukt konsept med kjendis inviterer andre kjendiser til løs prat. Men podcasten til Ramm leverer stort til tider. Podcasten til Solbakken og Hansen er sånn midt på treet, er faktisk Solbakken som leverer til tider der. Einar og Jan Thomas var fantastisk, men mistenker at det dabber en del av nå som de har "blitt venner" og en del av sjarmen virker å forsvinne nå som podcasten har blitt en suksess og det ender på TV også. Karakter er til tider utrolig morsomt. Tror dog at det passer veldig dårlig for de over 30. Jonis Josef var den eneste jeg hadde hørt om, men de to andre, spesielt Martin, er jævlig morsomme.

Har manet en stund om Hamish & Andy ;) Har ikke fått noen respons her? men det er australias versjon av RR, har holdt på ca like lenge og er hysterisk.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg tipper det er sju eller åtte.

 

Tror jeg har kommet frem til at februar 2008 er starten på den aller beste perioden av RR, som varte til og med 2010. Her innføres konseptet SUPERTIRSDAG med tips og triks-spalten, som avløste den ikke fullt så vellykkede parodispalten. Ikke at selve innholdet var dårlig (bortsett fra noen ganger), men den fungerte mye bedre som post i stedet for å ta opp en hel dag. Eneste jeg ikke er kjempestor fan av på denne tiden er standup-spalten.

 

Er også overrasket over hvor mye jeg har glemt. Vanlig løsprat vil man jo ikke huske så mye av, men jeg hadde helt glemt "den dagsaktuelle posten", som var en slags forløper til current affairs/aktualitetsmagasinet. Hadde også glemt han fyren med kryssordhjerne. Tror han het Hesten til etternavn. Andre ting husker jeg veldig godt, som blant annet da de trolla lytterne med "Elvis-brødrene". 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Storkoser meg med Jan Thomas og Einar Tørnquist

Enig. Digger det!

 

Skal innrømme at jeg alltid har hatt litt fordommer mot Jan Thomas. Trudd han var en typisk Hollywood-skrulling, og har aldri tenkt at han skulle kunne klare å underholde meg. Men mer feil enn det var det ikke mulig å ta. Han er helt awesome! En fantastisk fyr.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...