Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tom Andre, han som alltid sender inn hvilken uke det er.

 

Kyrre Stav/Purre Kjepp er forresten ekte, han skriver ofte på RR sin FB side

Tom Andre sendte inn hvilken uke det var en gang, så ble det en vits. Synes det er rart dere ikke tok den her inne gutta, og de sketsjene de lagde utifra en innsendelse var selvfølgelig ikke på sparket.

 

Idioter!!!!

Lenke til kommentar

Noen som har 26. august 2007? Dette er den eneste sendingen jeg kan se at mangler fra dette året, så her er dekningen mye bedre enn 2006.

 

Nå som jeg hører på 2007 igjen er det forresten første gangen jeg hører noe på nytt, men jeg husker så og si ingenting, bortsett fra da Bjarte drakk sitt eget piss på 40-årsdagen da. Legendarisk øyeblikk som aldri vil bli glemt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hørt igjennom hele 2018-sesongen igjen nå nylig, og den er virkelig bra ass! Sett bort ifra radioruletten som er det kjedeligste de har hatt siden Lommelegen (det er kanskje kontroversielt), har dette vært den beste sesongen på lenge, spør du meg.

 

Håper at noe av den nye sjargongen kan holde seg til neste sesong, selv om jeg har mine tvil. "Rasshøl", "herlig lokalt" og "her er statuetten" har vært meget underholdende elementer.

Lenke til kommentar

Noen gode tips til alternativer til RR? Hører på Må på behandling med Morten Ramm, podcasten til Erik Solbakken og Mads Hansen, Einar og Jan Thomas blir venner, Karakter på P3, i tillegg til gamle RR-sendinger så klart. De to førstnevnte har et ganske oppbrukt konsept med kjendis inviterer andre kjendiser til løs prat. Men podcasten til Ramm leverer stort til tider. Podcasten til Solbakken og Hansen er sånn midt på treet, er faktisk Solbakken som leverer til tider der. Einar og Jan Thomas var fantastisk, men mistenker at det dabber en del av nå som de har "blitt venner" og en del av sjarmen virker å forsvinne nå som podcasten har blitt en suksess og det ender på TV også. Karakter er til tider utrolig morsomt. Tror dog at det passer veldig dårlig for de over 30. Jonis Josef var den eneste jeg hadde hørt om, men de to andre, spesielt Martin, er jævlig morsomme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...