Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+5132

Har ikke sett den første :p Det skal sies at der og da skjønte jeg ikke hvorfor jeg hadde brukt penger på å se den, men når jeg tenker tilbake på den var den litt kul :tease: Det skal sies at alle vi som så den, var enige om at det var den dårligste filmen gjennom tidene da :hmm:

Men jeg fikk meg en overraskelse da Bjarte dukket opp på skjermen :w00t:

Lenke til kommentar

http://p3.no/tore-og-einars-podkast-om-norge/

 

Om man skal last ned via Podkicker så trykker man på RSS-linken, og åpner med Podkicker. Gleder meg til å høre dagens episode om innvandring, jeg håper Tore er sånn passe kontroversiell. :p

Forklaringen din fungerer såpass bra at den passer til absolutt alle programmer som brukes til å åpne/laste ned innhold fra linker. Endret av Abigor
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

Heihei folkens,

 

Muligens et veldig vanskelig spørsmål dette her...

 

I begynnelsen av første sesong (blant annet 9. februar 2006 fra 07:00 og utover) har gutta en spalte som heter "Massemedia i fokus". Noen som vet hva den intro-melodien heter?

Lenke til kommentar

Tørnquist er svært dedikert, bare hør:

 

"...som en farsott og morsott..."

 

"omkalfatre"

 

Mange andre som har vært involvert med rr har ikke fulgt særlig med på programmet virker det som.

Heihei folkens,

 

Muligens et veldig vanskelig spørsmål dette her...

 

I begynnelsen av første sesong (blant annet 9. februar 2006 fra 07:00 og utover) har gutta en spalte som heter "Massemedia i fokus". Noen som vet hva den intro-melodien heter?

Det er vel mer ett innslag, sketsj, ikke live. Og melodien er mer bakgrunnsmusikk enn intro-melodi. Den kjører i bakgrunnen gjennom hele sketsjen. Høres bare ut som noe random impro-jazz som nanbrødeksperten har gravd frem. Finnes jo sikkert en million ulike slike sanger, men hvis du skal finne den nøyaktige sangen så blir nok det vanskelig. Her er et eksempel for eksempel på noe som ligner:

 

 

Men nå nærmer du deg straks et hull i podkastene! Hvor er 30. og 31. mars sendingene? Er det noen her som faktisk har hørt selveste premieren på One-liner-spalten?

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

Bare meg som ikke helt digger programmet til Tore og Einar? Einar etterligner Tore, og blir litt for karikert IMO. Får overdose.

Helt enig. Litt slitsomt å høre på. Det går greit i små doser, men det blir for mye fnising og tull til at jeg klarer virkelig å nyte det. Steinar er kanskje ikke den mest populære radioresepsjonisten, men han er definitivt nødvendig.

Lenke til kommentar

Jeg er også "fan" av Tørnquist, og det skyldes nok i stor grad at han er så inspirert av humoren til Radioresepsjonen.

 

Men RR er mange hundre ganger bedre enn programmet til Einar og Tore IMO. Selv det ganske middelmådige programmet til Steinar og Bjørn likte jeg bedre. Heldigvis er det nesten like morsomt å høre gamle RR-sendinger for tredje gang som da jeg hørte dem for første gang. :)

Lenke til kommentar

SOBBFP var hundre ganger mer tørt og kjedelig enn dette, synes jeg. Men merker at det er en ren podkast og ikke radio, de hadde trolig klart seg bedre med redaksjonsmøter og musikk-avbrekk. Slik det er nå virker det som om de skriver ned noen tanker og spørsmål rett før de setter seg ned for å preike en halvtime i strekk.

 

Men jeg klager ikke av den grunn. Er relativt fan av Tørnquist, og synes han klarer seg bra. Og podkastene kommer ut akkurat ofte nok til at det ikke blir for slitsomt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...