Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skal knipse for deg i timevis om du får delt de Skurupu. Torrentfil skal vel være ganske praktisk, men juridisk skummelt siden det er NRK som har opphavsrett (selv om de selv har lagt ut alle sendingene gratis til torrentnedlasting). Om Dropbox funker hadde det vært digg. Ellers er jeg usikker på andre måter å få delt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Noen som vet hvor man kan se episoden av Nytt på Nytt da RR var med? Finner den ikke i nett-tv.. :(

 

Edit: Hvem er hun som var med i noen av sketsjene på RR på TV?

Endret av Slettet+5132
Lenke til kommentar

Jeg hørte i går på et par sendinger fra 2008, og det er nok den beste perioden spør du meg. Den tiden da de hadde snackstesten. På den tiden hadde de fått opp tempoet litt, det gikk jo alt for sakte i 2006 og 2007 (hørt med dagens ører), men de var ikke så cocky og høye på seg selv som de er i dag (aller mest Steinar).

Lenke til kommentar

Jeg hørte i går på et par sendinger fra 2008, og det er nok den beste perioden spør du meg. Den tiden da de hadde snackstesten. På den tiden hadde de fått opp tempoet litt, det gikk jo alt for sakte i 2006 og 2007 (hørt med dagens ører), men de var ikke så cocky og høye på seg selv som de er i dag (aller mest Steinar).

Det kan du ikke mene. På sendingene i 2006 og 2007 prater de så fort at det er slitsomt å høre på i lengden, sammenlignet med dagens sendinger hvor de slapper mye mer av.

Lenke til kommentar

Tror cockygreia til Steinar er bevisst, og sarkastisk ment. Men synes ikke det er noe særlog morsomt. Tore har alltid vært min favoritt, men i 2012-13 har han virkelig sementert seg som stjernen i showet etter min mening.

 

Ellers synes jeg kanskje de var best i 2009-2010, frem til RR på tv.

Endret av Jakoozie
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er enig med fiskemassakeren. Minnes at samtalene den første tiden gikk treigt og hadde en dårlig flyt. Alle tre var jo helt rare. Tore uten galskapen og selvtilliten, Bjarte som en sur raring, og Steinar som rasshølet. Etterhvert som programmet satt seg ble jo Tore og Bjarte mye mer skravlete, og det er jo noe av det morsomste når de to er superhypre på koffein og sukker, og drar av seg mengder med tåpelig pisspreik uten å ta pustepause.

Lenke til kommentar

Det jeg mener er at de var mye mer "neppå" de første par årene, det kunne være lange pauseringer, det var ikke kamp om å få ordet i hver eneste lille pause, og det var generelt mye mindre latter og skråling, og det har nok mye med selvtillit å gjøre, og at de har forandret litt stil siden den gang.

 

Høsten 2013 tror jeg må være den dårligste sesongen siden de to første årene. Egentlig mest på grunn av Steinar vil jeg si. Det som har irritert meg mest er den utrolig cocky innstillinga han har til alt. Alle tre har jo blitt rimelig store kjendiser i Norge, de er titt og ofte i sladderpressen og har vært mye på TV i beste sendetid, men Bjarte og Tore er mye mer jordnære når de snakker om de andre prosjektene enn RR. Jeg er så DRITTLEI av å høre om det forbanna Lillyhammer. Greit, han har vært med i et populært TV-program, men man trenger ikke nevne det i hver eneste sending. En annen ting som har vært skuffende er at Steinar mange ganger har ødelagt noen "RR-illusjoner". Jeg vet at ingen tror på at karakterene som ringer inn er ekte personer, men før "latet" de hvertfall som det var en ekte person som hadde ringt inn, men nå sier han "Bjarte har gjort til stemmen sin og sier han heter noe rart, også prøver vi å lage humor av det".

 

Det eneste som har trukket ned for Tore sin del er at han brukte så vanvittig lang tid på å lage jingel til brustesten. Skjønner at det ikke er noen big deal, det er jo bare en humoristisk brustest på et fjolleprogram, men det er bare den cocky innstillingen som irriterer meg når han for 12. uke på rad ennå ikke har laget en jingel, hvor lang tid kan det egentlig ta?

 

Bjarte er faktisk den eneste som har utviklet seg utelukkende positivt i mine øyne. Har alltid syns han har vært morsom når de prater, men har aldri vært spesielt fan av karakterene hans (Dan Sverre Nilsen, Faren til Steinar, Jan Terje Riis Otto Johansen osv.), men nå synes jeg han er knallmorsom med Harry Money og Frans Beckenbauer. Før synes jeg også han spilte alt for dum (mulig han var det i mange tilfeller), men nå er han en helt perfekt skrudd til karakter av sin egentlig personlighet.

 

Synes egentlig det er helt greit at de tar en pause nå. Blir ikke helt det samme når det er vikarer nesten ukentlig fordi de har så mange andre prosjekter. Jeg synes de burde kjøre alt eller ingenting. Hvis de absolutt skal holde på med andre ting også kan de kanskje heller gå ned til to sendinger i uka, men helt uten vikarer.

/rant over

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...