Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Utrolig at jeg ikke har sett denne tråden før nå.

 

Jeg vil kalle meg blodfan av RR. Jeg har kronologisk gått gjennom alle podcastene helt tilbake til 2006, to ganger. I tillegg har jeg hørt så mye på NRK Alltid Radioresepsjonen at jeg kjenner igjen nesten alle episodene som kommer.

 

Jeg hadde også en periode på rundt 1 år, hvor jeg sovnet inn til RR på ørene hver eneste natt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

 

16 jingles, tre radioresepsjonister, ett Kringastningsorkester og to show på Rockefeller!

 

 

 

RR-fansen blir bønnhørt

- Vi vet det er et stort ønske om et ekstrashow. Utfordringen er at det er mange involverte som må samles på nytt, og mai er en travel måned, fortalte RRs redaksjonssjef, Vilde Batzer, den 15. April.

 

De involverte har blitt kontaktet og logistikken er løst – det blir ekstraforestilling på Rockefeller den 10. Mai!

Showet arrangeres som kjent for å markere Radioresepsjonens overgang fra radio- til TV-verdenen. Den overgangen, i tillegg til den enorme etterspørselen, fortjener intet mindre en to markeringer.

 

– One night only, two nights only – konsepter har skiftet navn før! Når Kringkastingsorkesteret først har giddi å lære seg alle jinglene våre, er det jo litt waste å bare gjøre det en gang, sier programleder Steinar Sagen.

 

Billettene til ekstrashowet vil legges ut for salg klokken 09.00 fredag 23. April, og det forventes en utrolig stor pågang.

 

Da billettene til det første showet blelagt ut for salg ble de

revet bort på to timer, så her gjelder det å være på hugget for å sikre seg inngang til ekstrashowet.

 

I tillegg deler Radioresepsjonen ut to billetter til arrangementet 3. Mai til en tilfeldig person som sender inn SMS under sending, hver dag frem til showet.

 

Kjærlighetsforhold

I årets konsert er jinglene i fokus når Tore Sagens mange kunstverk framføres av Kringkastingsorkesteret. Programmets ordfører Steinar Sagen lover at hele gjengen trener i helsestudio for å være i tipptopp form til den store festkvelden, med hovedfokus på biceps, triceps og bryst.

 

- Vi har et nært kjærlighetsforhold til lytterne våre, og dette gir oss muligheten til å møte enda flere. Dessuten har vi alle tre såpass lite å gjøre på kveldene uansett. Vi lover en aften i fjolleriets ånd og celebre gjester, sier Steinar Sagen.

 

Livestream og NRK3

P3 vil også sende en livestream fra arrangementet den 3. Mai på sine nettsider. Så her er det muligheter, for alle de som ikke bor i Oslo eller ikke fikk billett, til å følge showet live.

Meld deg på facebook-eventet her!

 

Skulle du være uheldig og ikke få med deg noen av showene live, får du mulighet til å se en redigert versjon av showet på NRK3 13. mai klokken 22.25.

 

- Vi var ikke klar over at det kom til å bli så ekstremt populært, og hadde vi visst det ville vi satt opp showet på et større sted. Pågangen etter billetter har vært enorm, så i Public Service-ånd ønsker vi å gi noe tilbake til alle de fantastiske lytterne som har fulgt Radioresepsjonen i mange år, men ikke fikk billett, sier Redaksjonssjef for Radioresepsjonen, Vilde Batzer.

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Heisann. Ligger ganske mange måneder etter i RR lyttingen min og ser at jeg mangler "Valgvake sendingen". Finner den ikke i Torrentfilen som ligger på RR sine nettsider og Itunesabonementet mitt på RR går kun tilbake til 23.10.2009.

 

Er det noen her som har denne sendingen liggende og kunne sent meg den eller evt lagt den opp på nettet et sted? :)

Lenke til kommentar

Steinar har skrevet selv her:

Til alle som lurer på om RRs Valgvakesending blir podkastet, så blir den altså det. Noe som er helt spesielt med denne sendingen er at vi ikke må forholde oss til de vanlige spillelister, som vi jo gjør i “dagsendingene”. Det betyr at det blir resepsjonistenes favorittmusikk som skal fyres av. Kan jo bli litt spennende. Ah, endelig skal jeg få spilt litt Culture Club! Neida. Vi gleder oss!

Men kan ikke se at jeg klarer å finne link selv :\

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...