Gå til innhold

En aldeles fortreffelig whiskytråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du har mulighet til å bestille dem med adresse poste restante Strømstad og hente dem der, er jeg selvfølgelig enig i det, men med en gang du skal få det levert til Norge blir det ikke så stor forskjell..

 

Glemte MVA, så det har du selvfølgelig helt rett i. Dog fristende å bestille og krysse fingrene for lax tollbehandling.

Lenke til kommentar

Man kan for den del drikke det av kjøkkenglass, men det omtalte Glencairn-glasset er spesiallaget for å bringe frem nyansene i en whisky på best mulig måte. Et godt cognacglass funker fint, det også, men som jeg sa litt tidligere, det er bedre med et moderne, tulipanformet cognacglass enn de tradisjonelle ballongene.

 

Det som Geil postet bilde av litt lenger opp er for eksempel et utmerket glass også til whisky, men jeg synes det blir litt feil med stett til whisky, for meg føles det riktigere med Glencairn-glasset.

Endret av the_last_nick_left
Lenke til kommentar

Hadde en gøy opplevelse, jeg har i senere tid bare druket Bushmills 10, da jeg fant den veldig god, men bestemte meg for å gå tilbake til scotch, og det var saker det, nesten og smaken har blitt mye mer rafinert, og alle scotch er så andredldes en den Irske, jeg er spesielt glad over at jeg begynnte å smake sødmen i HP en søt honning smak.

Lenke til kommentar

med all denne glass-praten, ettersom jeg ikke er så fin på det (jeg bor hjemme og tar det vi har, som faktisk tilfeldigvis er "riktige" glass, uten stett - men fortsatt), hvorfor er det så standard å drikke whisky fra grunne, sylinderformede glass?

 

og over på en annen sak. Jeg har aldri smakt islay-whisky før, men er utrolig glad i scotch. Valget mitt står mellom Laphroaig 10 og Lagavulin 16. Jeg er klar over at Lagavulin er mildere og bedre for de som ikke er vant til scotch (og nå skal jeg ikke skryte på meg noe), men jeg tror allikevel Laphroaig er veldig god. Så har jeg ikke smakt noen av dem. Input?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...