Gå til innhold

Canon EOS 30D og Batterigrep - Tap av strøm...


Anbefalte innlegg

Jeg har akkurat kjøpt meg batterigrep til min Canom 30D. Problemet er at batteriindikatoren viser under halv på strømmåleren. Dette skjer ikke med en gang, men alt for tidlig til at det kan være riktig. Kan tenke meg at jeg tar 20-30 bilder, før indikatoren er nede på halv. Nå har jeg ikke tatt så mange bilder enda, så det kan hende at selve batterikapasiteten er på topp, selv om måleren viser noe annet... Har søkt litt rundt på nettet, men blir ikke særlig klokere. Noen som har gode tips til meg? :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eneste nummeret jeg finner på grepet er: 238427. Regner med at det er serienummeret. :blush: Hvis serinummeret er det jeg har funnet, så skulle jeg jo ha et grep som er nyere. Det som er rart, er at hvis jeg fjerner grepet, og så setter det på igjen, så har jeg full på indikatoren.

Endret av Shotgun
Lenke til kommentar

Takker for responsen og linken, Irios. Alt tyder på at jeg har et mye senere batterigrep enn det som blir skissert i den kunngjøringen. Alt fungerer normalt, hvis jeg bare har ett batteri i grepet (Venstre side) Så fort jeg flytter batteriet over til høyre, eller bruker to batterier, da kommer problemet. Jeg har prøvd å legger friske tørrbatterier i kassetten også, men det hjelper ikke. :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...