Gå til innhold

Savner du et produkt i prisguiden? Post her!


Aalton

Anbefalte innlegg

Savner du et produkt eller noe annet i prisguiden?

 

Da kan du poste det i denne tråden. Om det er tips til en ny vaskemaskin, mobiltelefon, eller om det er snakk om en diskettstasjon eller kanskje et skjermkort av noe slag som mangler, ja da poster du det rett og slett bare her.

 

Kanskje du har tips til hva vi kan gjøre bedre? Da kan du poste det i en egen tråd.

 

Kort fortalt: savner du noe i prisguiden, samme hva det måtte være, så poster dere til oss her :)

 

Det er også mulig å sende en e-post til [email protected] hvis det ikke skjer noe ved å poste her.

 

Takk for hjelpen!

 

Mvh,

Prisguide.no

Endret av Dotten
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Det hadde vært fint om dere kunne få media søkefunksjonen til å bli bedre. Den har aldri virket, har alltid funnet billigere plater selv manuelt. Men det er jo veldig tungvint.

 

Kanskje dere kunne ha et prisbarometer til spesielt billige

deler slik at folk som kom over et kupp kunne fortelle alle om det.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hei, takk for fine tilbakemeldinger!

 

Vi skal forsøke å følge de opp som best vi kan.

 

Dersom noen av dere ønsker å hjelpe oss med å legge inn produkter blir vi kjempeglade! Vi er idag en gjeng på 8-10 personer som legger inn produkter i prisguiden, innenfor mange ulike kategorier. Likevel har vi mye å bli enda bedre på.

 

Send en mail til [email protected] hvis du har lyst til å hjelpe til. Om ytterligere 10 medarbeidere hadde hjulpet oss med å legge inn nye produkter et par timer i uka ville vi svært raskt kunne tilby en enda bedre tjeneste til tusener av brukere!

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Hva gjør man da? oppdaterer prisene og sånt?

Har lurt litt på hvordan dere setter prisene der, noen ganger så kommer jeg over et kupp til 900,- så går jeg på webshopen og finner ut at det koster 2000,-

Bare litt rart.

 

Kunne godt tenkt meg å være med der jeg *grin*

Lenke til kommentar
Hva gjør man da? oppdaterer prisene og sånt?

Har lurt litt på hvordan dere setter prisene der, noen ganger så kommer jeg over et kupp til 900,- så går jeg på webshopen og finner ut at det koster 2000,-

Alt som har med håndtering av priser skjer automatisk. Det betyr at vi kun legger inn informasjon om produktene. Vi legger inn produktnavn, bilder, spesifikasjoner og linker til relevante nyheter og tester. Det betyr at når et produkt først er lagt inn med skikkelig informasjon trenger det lite oppfølging. De mest populære produktinformasjonene leses opptil 18.000 ganger per måned!

 

For at prisguiden skal hente inn prisene automatisk legger vi også inn noen søkekriterier som den kan bruke til å hente ut korrekt pris. (De gangene du opplever feil i prisguiden er det søkekriteriene våre som ikke er 100% oppdatert, og da anbefaler vi at du benytter "Meld i fra om feil"-linken nederst på hver side i prisguiden)

 

I tillegg til å legge inn informasjon korrekturleser vi også lesererfaringer, og diskuterer hvordan vi kan gjøre prisguiden enda bedre.

 

De som har lyst til å hjelpe oss kan sende en mail til [email protected], med fullt navn, epost, og telefonnummer. Har du spesielt interesse for enkelte varekategorier kan du selvsagt få lov å jobbe med disse.

 

Ser frem til å høre fra alle som er interesserte!

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar
Bærbare pc-er, her varierer prisene mye, så det å kunne benytte seg av ett sted for å finne en god pris, ville vært banker's!!

Barbara.no jobber med saken, men det er mye arbeid. Dessuten er det vanskelig å få til en skikkelig god sammenligning på bærbare maskiner fordi de finnes i så utrolig mange varianter (med ulike konfigruasjoner).

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

jeg vil bare si at det er 6 mnd siden dere opptaterte hovedkort anbefalingen. Siden HK er en av eller kanskje den viktigste delen i en i systemet kunne det vært greit å vite hva som var bra på markedet.

Og når det gjelder selve tesingen av HK må jeg desvere si at der har i det siste vært en stor overvekt av p4 kort.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...