Gå til innhold

Hva syntes dere om dette visittkortet og banneret?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når det gjelder visittkortet syntes jeg ting er feilproposjonert, overdetaljert og malplasert. Eksempler er at det ikke er midtstilt, det er mye luft noen plasser og lite andre, fontstørrelsene syntes jeg ikke sto i stil med hva de presenterte, bildet er litt lite, logoen er overdetaljert og har farger, dersom det du har sladdet ut under "web" er det samme som det som står under syntes jeg en av de bør tas bort og den øverste linja syntes jeg er veldig uprofesjonell.

Dimensjonene på selve kortet virker også feil.

 

Banner har jeg ingen skills i, men det at det er en klar midtdeling og ingen "avslutting" av logoen på sidene gjør at jeg tror det kan bli vanskelig å inkludere det i et godt design. F.eks vil ikke banneret passe bra andre plasser enn på toppen av siden og resten av designet til sidene for banneret må følge den samme midtdelingen, de samme proposjonene og de samme fargene.

Lenke til kommentar

Visittkortet var bare ment som en liten test. Vet at "logoen" er overdetaljert, men det er fordi det ikke er en logo, men banneret. Vi har ikke lagd oss logo enda ;)

 

"The Wickedest" er jo seff ikke seriøst da.

 

Det som står etter web er ikke det samme som det står nede. der står det phantom89.moo.no

 

Teksten oppe var bare noe jeg kom på raskt i farten, og størrelsen på kortet er normal standard for visittkort; 9x5 cm.

 

Når det gjelder banneret så skal det kun brukes som banner på toppen av siden, og ikke som logo eller noen andre plasser.

 

Legger ved et eksempel:

post-60688-1148332319_thumb.jpg

Lenke til kommentar
jaja, var ikke den jeg lurte på nå da ;)

 

Skal bruke en annen, den der passa ikke heilt, men skulle lissom bare teste litt med noen forskjellige

6159956[/snapback]

 

Bruk et annet bilde av deg selv. Du ser sur ut. Folk vil ikke handle mer sure mennesker. Du trenger ikke glise, men i alle fall ikke se ut som du nettopp har stått opp.

 

Er det reklamefirma for skateboard eller snowboard? Det ser slik ut i alle fall:)

Lenke til kommentar

Har hverken InDesign eller PS her på denne maskinen så. :) Skal se om jeg får til noe etter hvert. :)

 

Angående nettsiden deres, så vil jeg foreslå å velge en enda mørkere farge på gradienten. Jeg syntes det lbir for lite kontrast mellom den som er i banneret og bakgrunnen, og det gjør at bakgrunnen bare blir forstyrrende.

 

Ellers: Lykke til! :)

Lenke til kommentar

InDesign/Quark, Illustrator, PS, Final Cut og Flash er eit must viss du skal jobbe med reklame. Har nokon av dykk utdanning innan media?

 

Edit: Viss ingen av dykk har utdanning innan dette, vil eg anbefale det. Reklame er mykje, mykje, mykje meir enn at noko skal sjå "fancy" ut.

Endret av Earendil
Lenke til kommentar
InDesign/Quark, Illustrator, PS, Final Cut og Flash er eit must viss du skal jobbe med reklame. Har nokon av dykk utdanning innan media?

 

Edit: Viss ingen av dykk har utdanning innan dette, vil eg anbefale det. Reklame er mykje, mykje, mykje meir enn at noko skal sjå "fancy" ut.

6212645[/snapback]

 

 

Har jo seff orntli programmer (Adobe).

 

Vi går på media og kommunikasjon første året alle sammen.

 

Vet jo at det ikke bare skal se "fancy" ut, men ikke la oss komme for OT her nå. Her kan vi poste forslag eller meninger til visittkort.

 

Kan sikkert lage en annen tråd hvor vi kan diskutere selve firmabiten ;)

Lenke til kommentar
vi har forresten fått opp siden vår nå.

Proppreklame.com

6211999[/snapback]

 

Jeg synes toppen, banneret om du vil, er veldig friskt og kreativt. Men jeg føler ikke at resten av siden din følger opp dette noe særlig. Det aller første du bør titte på, i mine øyne, er valg av font. Verdana og/eller Arial er veeeeeldig kjipe av seg. Spesielt sort på hvitt.

 

Og hva er dealen med reklameplass på et slikt firma sin hjemmeside? Dere skal jo selge tjenester. Det er DET som skal gi dere kroner i børsa, ikke reklamebannere. Det er vel ganske bak mål, føler jeg.

 

Så, kort oppsummert, du/dere har har et ganske bra utgangspunkt med banneren, og jeg synes det bør jobbes mer med selve siden. En god start dog, uten tvil :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...