Gå til innhold

Den store hufsa tråden


Anbefalte innlegg

En ting jeg syns skiller mummitrollet fra andre barneserier er musikken. Det er også en av tingene jeg liker best ved serien.

 

Hufsa er noe av det skumleste jeg har sett i Barne-TV. Jeg var livredd henne når jeg var liten. Er ikke like redd nå, men liker fremdeles ikke synet av henne. Jeg hadde et mareritt en gang om en haug med mini-hufser som gled over gulvet. Det var ekkelt, det. Tenk at en svart klump med øyne og tenner kan være så skummel.

Tror dog at hvis jeg aldri hadde sett på mummitrollet som barn, og først sett Hufsa i voksen alder, hadde det ikke vært like skummelt. Har nok med den frykten jeg assosierte med hufsa som barn å gjøre.

 

Takk og lov for at hufser ikke finnes. Hadde virkelig ikke satt pris på å møte en sånn en om kvelden mens jeg var ute og gikk tur.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 år senere...
  • 2 år senere...

Jeg har vært redd for Hufsa hele livet, og det hjalp ikke akkurat at mamma skremte meg meg hufsa når jeg var liten... "hvis du ikke spiser opp maten din, så kommer Hufsa og tar deg"

 

Jeg hadde stadig forferdelige mareritt om Hufsa.... en gang drømte jeg at jeg var alene i stua og så ut i vinduet der det var helt mørkt, så fikk jeg øye på en Hufsa med briller (idk why) i vinduet....

 

Jeg bygde et telt i sofaen med gjemmesteder der jeg kunne gjemme meg for Hufsa når Hufsa scenene kom...

 

Noen andre som husker den scenen der Sniff skulle gå hjem ellerno, også gikk han ut av døra til mummihuset også så han rett fram mens vi så fra en vinkel fra siden, også fadet Hufsa plutselig inn bak der med det grusomme smilet.... :I

 

Men jeg tror egt at hun er snill, men hun har ingen venner... skulle ønske vi kunne få vite mer om Hufsa. Jeg liker på en måte de litt skumle, mystiske, mørke scenene med Hufsa...

 

post-403136-0-82479700-1456452149_thumb.jpg

Lenke til kommentar
  • 4 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...