Gå til innhold

Den store X-Files tråden!


Anbefalte innlegg

  • 7 måneder senere...
Videoannonse
Annonse

Jeg er også svært skeptisk. Jeg tror rett og slett ikke at dette vil fungere. Jeg fikk ikke akkurat håpet opp av å se pilotepisoden av Chris Carters nye serie, "The After" (ble ikke tatt opp av noen kanaler) heller. Men at det er flest MOTW-episoder tror jeg er bra. Mytologien var jo helt skakkjørt i de siste sesongene... I og med at Darin Morgan er med som manusforfatter så håper jeg på i alle fall en bra episode på høyde med tidligere klassikere. Men det blir spennende å se hvertfall! 

Lenke til kommentar

For all del, jeg liker MotW. Men når de fortsetter en serie etter så lenge, og i tillegg kun har seks episoder, synes jeg det er litt rart de ikke fokuserer mer på historie. Jeg ville absolutt ha foretrukket om den nye sesongen var en mini-serie som både gleder gamle fans, satte i gang et nytt "hovedplott" og bygde opp til en "ekte" sesong med 20+ episoder, hvis denne mini-serien ble godt mottatt. I stedet føles det mer som om de takket ja til pengene... øh, til å komme tilbake til tv-skjermen, men uten å gidde satse noe særlig på det. Bare dukk opp, deng et monster, ta pengene og stikke. Ikke helt det jeg så for meg.

 

Men i tillegg er det jo en del nye folk, så det er absolutt en stor risiko at Mulder og/eller Scully forlater serien, og vi får en "reboot" med de nye folkene i stedet. Det ville ikke vært første gang det skjer, og Annabeth Gish vil jo være med i den nye sesongen. Ikke helt sikker på om det lover bra. Men gleder meg jo uansett. X-Files var jo svært bra på det beste.

 

Nå trenger vi bare en tv-versjon av X-Files: Conspiracy mini-serien fra tegneseriene. Her snakker vi Lone Gunmen som prøver å stoppe et farlig virus, eller noe sånt. Med hjelp av, øh, Transformers, Ghostbusters, The Crow, Ninja Turtles og så videre. :p 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, enig i at en sesong på bare 6 episoder er for lite. Det blir neppe tid nok for nye seere å bli kjent med karakterene, det spesielle forholdet mellom Mulder og Scully, osv. En "vanlig" sesong på 10-13 episoder hadde vært bedre. Sesonger med 20+ episoder tror jeg neppe vi vil se noe til, det er jo et format svært få serier følger i dag (med unntak av sitcoms osv. som har mye kortere episoder), og David Duchovny eller Gillian Anderson (husker ikke hvem) har tidligere uttalt at det var veldig tidkrevende å filme så store sesonger på 90-tallet. Begge har jo nå andre prosjekter de er involvert i også. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har ikke sett noe X-files tildligere. Kan jeg alikevel begynne å se på den nye sesongen?

Vi snakker en serie på ni sesonger, så det er nok en god del du ikke vil skjønne eller forstå hvis du hopper rett på sesong ti. Hvis du er interessert i denne nye sesongen vil jeg uansettt anbefale deg på det sterkeste å se den første sesongen. Hvis den faller i smak bør du fortsette med sesong to til ni, og deretter ta sesong ti. Hvis den ikke faller i smak er det jo meningsløst å se sesong ti. Det er jo bare mer av det samme. :)

 

Men uansett, IGN har en bra oppsummering av hvordan serien sluttet. Den er selvsagt en gigaspoiler for en drøss småhistorier (søsteren til Mulder, hva som skjedde med Cigarette Smoking Man osv.) Les på eget ansvar, spesielt hvis du ikke har sett serien før.

 

http://www.ign.com/articles/2016/01/21/the-x-files-the-story-so-far

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Faktisk positivt overrasket over premieren. Kudos til at de brukte den gamle introen til X-Files. Som jeg har forstått det så er det bare den første og den siste episoden av sesongen som er såkalte mytologi episoder slik at de neste 4 episodene nå blir MOTW eps. Det er helt ok men jeg må stadig si at fortsatt hater karakteren Dana Scully like mye som da jeg så alle sesongene for en 7-8 år tilbake. Jeg hadde faktisk vært helt ok med om hun hadde blitt drept i den første episoden så Mulder kunne ha lone-wolfed alt all the way med occational hjelp.

Lenke til kommentar

Fikk sett den første episoden nå, og ble for så vidt positivt overrasket. Er mye av det samme som før, på godt og vondt. Eneste jeg kan sette fingeren på er at den ikke akkurat var en nødvendig episode. Serien fikk en avslutning, og de burde kanskje ha stoppet der. Skal nok se de neste episodene, men jeg trenger ikke sesong 11. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Var mer mytologi i episode 2 enn jeg forventet. :) Liker serien så langt, selv om det er lite her vi ikke har sett før. Men for ordens skyld har Chris Carter sagt at hvis serien blir godt mottatt, er det rart om de ikke blir spurt om å lage mer. Duchovny på sin side er åpen for en ny sesong etter dette, men ikke med tyve episoder. En ny sesong på 13 episoder vil nok ikke være helt utenkelig. Da får de jo tid til å lage bedre historier osv. Det kan bli bra. :) Seks episoder er i minste laget, synes jeg. De skal jo både forklare alt som er skjedd før og lage noe helt nytt, i tillegg til at dette må ha en bra avslutning i fall det ikke blir mer. Men lager de en sesong på 13 episoder (eller deromkring) kan det bli ganske bra gjensyn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...