Gå til innhold

Problemer med støy fra Z-5500


Anbefalte innlegg

Bestemte meg for en stund tilbake å bestille meg et godt høytaller sett, valget falt til sist på Z-5500. Virket som mange var fornøyde med dette settet, og det fikk gode resultater i tester.

Uansett har nå mottatt høytalerne og de har jo god lyd men det kommer en konstant summing fra de som høres når man kommer nærme inn på høytalerne. Trodde det kanskje var noe interferens med noe så har prøvd å skrudd av alle andre ting og trukket ut alle stikkontakter uten at det hjalp. Bruker da analog overføring mellom lydkortet og høytalerne. Hvis jeg kobler noen hodetelefoner inn på lydkortet kommer det ikke noe summing. Hvis jeg fjerner inngangsignalet fra lydkortet kommer fortsatt denne summingen. Er derfor ganske sikker på at det ikke er lydkortet som har skylden.

Har også prøvd å lage noen veldig korte høytallerkabler mellom sub-en og en høytaller uten at det førte til noe minskning av summingen. Det virker som at det er sub-en som sender ut denne ulyden for da jeg koblet meg på et av høytallersignalene (som går ut fra sub-en) med en hodetelefon fikk jeg tilsvarende summing i hodetelefonen.

Lurer på om det er noe jeg kan gjøre med dette, og om jeg eventuelt bør klage.

Lurer også på om det hjelper hvis jeg går over til digital overføring, hvis sub-en bruker annen elektronikk (ikke vet jeg...).

Men sånn som det er nå kommer det summing fra alle høytallere inkludert sub-en. Hører det først når man kommer litt nærme men syntes allikevel det er iriterende på et såpass dyrt sett da...

Har ellers vært veldig forsiktig med settet og har ikke spilt det høyt liksom...

 

edit: rettet noen skriveleifer

Endret av b_cybe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
I forsterkeren min (Logitech z-5500) er det manglende skjerming av noe slag i forsterkeren..Hver gang noen slår av/på lyset, knepper det.. Eller smeller i anlegget..(kommer ann på volumet).. Det samme med tv'n på rommet.. den påvirker anlegget. Og når det er skrudd av og jeg bare ser på tv hører jeg KONSTANT susing fra det.. Jeg gidder ikke dra ut kontakten hele tiden eller..

 

Dette er tatt fra MIN post om dette annlegget.. Jeg tror vi har samme problemet ?

 

Det er litt kjett..Er redd tv'n går i stykker .. selv om det kanskje ikke er så sannsynlig x]

 

Edit: fjernet "snart" :p

Endret av espennyh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...