Gå til innhold

Noen som har erfaringer med netshops sotete plexi?


Anbefalte innlegg

Hei :)

Jeg har tenkt å kjøpe litt sotet plexi fra Netshop . Men, jeg lurer litt på hvordan den er. Hvor stor lysmengde kommer igjennom 20 %, 30 %? Er den lett og arbeide med? Er det noen forskjel på effekten på 3mm, 5mm, 8mm?

Hvor tykk bør plexien være til det jeg skal bruke den til osv.?

Skal bruke den til en liten modd av PSU’en min, vindu på kabinettet og muligens litt til vannkjølingen jeg muligens kanskje skal kjøpe meg :D

 

Hvist noen har den sotete plexien fra Netshop, hadde noen vært så hjelpsomme og orket og tatt bilder av den når den blir belyst av Blacklight lys og lignede?

Har lest den lit casemod guiden vist noen lurer på det ;)

 

Takker så meget :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du titter i prosjektet mitt i signatur så skal det være bilde av 5mm sotet plexi som jeg har kjøpt på bodø glass og ramme, under belysning av 2 blå katoder ;)

 

Jeg har en plate med 3mm sotet plexi fra netshop i hus nå, så jeg kan slenge opp noen bilder osv når bredbåndet er tilbake ;)

 

Jeg tror Dj Ovin har en plate med 3mm sotet plexi fra netshop, så du kan jo sende han en pm å høre om han kan fikse noen bilder ;)

 

Sånn som Zevs_ sier så holder det mer en nok med 3mm plexi til en psu mod, det kan jo f.eks. bli for liten plass til 5mm plexi da, men jeg kan du jo sjekke med å ta noen mål osv.

 

Til vannkjølinga så burde du vel ha 5-8mm plexi hvis du skal lage en vanntank, kan bli litt vanskelig å feste kantene med skruer hvis det er 3mm plexi ;)

Lenke til kommentar

Jeg har sota plexi fra netshop, 3mm, har bilder i workloggen min (i signatur), så du kan se bildene der :) Det er ikke lett å se hvor godt du ser gjennom på de bildene, men da får du vertfall et innblikk i hvordan det ser ut :)

Jeg har fornøyd med den vertfall!

 

Burde funke greit til den bruken der ja, ikkeno problem :)

Som Klikka sier, kanskje en fordel med litt tykkere plexi til vannkjølinga, men ellers no problem!

 

Øyvind

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...