Gå til innhold

Hjelp Til Valg Av Ny Liten Bærbar


Anbefalte innlegg

Nå har jeg kvitta meg med min store bråkete Amilo D1840 og går med planer om å skaffe meg en liten, lett og ikke minst STILLEGÅENDE bærbar pc.

Har tittet litt rundt her på forum og forhørt meg i diverse elkjøp og expert butikker. Men jeg er fortsatt veldig usikker på hva jeg skal velge. Maskinen skal først og fremst brukes i skolesammenheng, men også sikkert til litt spilling (dette er ikke det jeg legger mest fokus på nar jeg kjøper maskinen siden jeg har en stasjonær som takler den jobben helt fint :D ) dessuten kommer jeg sikkert til å bruke den til litt surfing i sengen på soverommet, og vil også kunne koble den til tv'en på soverommet sånn at jeg kan se på film her.

Maskinene jeg har tittet mest på er Pacard Bell Easynote A7735, HP Pavilion 1326EA og Acer Travelmate 3212WXMi. HP'en er veldig liten og fin og har mye tilkoblingsmuligheter og ekstrautstyr, men den har Celeron-prosessor og jeg er redd for at den kommer til å bråke mer og ha kortere levetid enn f.eks. maskinen til PB. Er det noen som har noen erfaringer med noen av disse maskinene eller har noe formening om hva jeg bør velge (av enten disse eller noen andre maskiner dere vet om) så blir jeg veldig glad for alle innspill. :thumbup:

Endret av magrok959
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har hørt at apple sine har så dårlig batteri levetid jeg.....

5382132[/snapback]

Hvor har du hørt at apple sine maskiner har dårlig batteritid? Disse varer opptil 6 timer. Hadde selv en iBook. En slik anbefaler jeg deg. Den acer maskinen ville jeg ha kjøpt om jeg var deg. Skal vurdere den selv.

Endret av SuSE
Lenke til kommentar
Har hørt at apple sine har så dårlig batteri levetid jeg.....

5382132[/snapback]

 

Har en powerbook 12" som er halvannet år, og batteriet holder fremdeles ca 4 timer.

Er veldig fornøyd med min apple, men den er jo ubrukelig til spill da :) (DVS jeg gidder ikke kjøpe dyre spill til denne)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...