Jump to content
Sign in to follow this  
togr

hvilket kamera er best av DSC-W15 og Coolpix 7600?

Recommended Posts

skal ha nytt kamera. står mellom Sony Cyber-shot DSC-W15 og Nikon Coolpix 7600. utseende så liker jeg best sony sin. 2.5 " skjerm +++. men hvem er best? skal bruke rundt 2500kr. så dere kan godt komme med andre tips på hva som er bra.

Edited by Dotten

Share this post


Link to post
skal ha nytt kamera. står mellom Sony Cyber-shot DSC-W15 og Nikon Coolpix 7600. utseende så liker jeg best sony sin. 2.5 " skjerm +++.  men hvem er best? skal bruke rundt 2500kr. så dere kan godt komme med andre tips på hva som er bra.

5368097[/snapback]

 

Har nettopp postet et spørsmål angående Casio-serien. Personlig synes jeg Z500 ser ut som et gelenialt kamera, med bl.a. 2.7" skjerm. Tørr ikke anbefale noe som helst da jeg ikke har prøvd det selv, var bare et forslag:)

Share this post


Link to post

Coolpix S1 er sikkert et helt ålreit apparat, jeg sendte samboeren ut for å kjøpe det i dag siden hun skal reise på utvekslingsopphold i morgen og trenger et kamera. Jeg får ikke tid til å teste det noe særlig før hun drar, men jeg gikk for det pga Nikons anti-røde-øyne-funksjon, ultratynt, billig (1995 hos Lefdal), og det ser fint ut. Jeg forventer ikke et magisk apparat, men et som er ok til å være så lite og hendig.

 

I tillegg kan man få undervannshus til det, og det skal jeg ha neste gang jeg skal til Hawaii! :dribble:

 

S3 har jo også kommet, men siden det koster 2900 og jeg ikke kunne få tak i det i dag ble det S1.

Share this post


Link to post

HAr drevet å fipla litt med Nikon S3. Kameraet virker bra bygd å bra design. Liker ikke helt den bittelille linsa da. Å en ting som irriterte meg at det er treigt. Lagring av bilder særlig. Tar helt greie bilder.

Share this post


Link to post

Sikker på at det ikke er minnekortet ditt som er treigt da? Jeg synes Coolpix S1 (som er praktisk talt identisk med S3) er mye kjappere til å lagre bildene etter at de er tatt enn mitt Coolpix 5400, men det tror jeg er pga minnekort. Har et tregt Twinmos-kort i 5400'en og et ganske kjapt Kingston i S1'en.

Share this post


Link to post

ok. kjøpte meg nikon coolpix L101 kamrea. sitter nå å lurer på om jeg kanskje skulle kjøpt sony dsc-w15 isteden. jeg har ikke peil på dette, men hvor stor forskjell er det på sony?

Share this post


Link to post

På et eller annet tidspunkt må du bli fornøyd, og det valget du har gjort er slett ikke dårlig. Jeg ville svart akkurat det samme hvis du valgte Sony, for de er sikkert gode aparater begge to.

Man gjør research, spør om råd, foretar et valg og er fornøyd med det. Når jeg skulle kjøpe dslr stod valget mellom Eos 20D og D70. Valgte førstnevnte. Man kan jo lure på om det var det beste valget for meg, men jeg ser ikke poenget i det. Senere kom KM 7D, som jeg egentlig liker bedre enn begge de to. Jeg digger også Sigma SD9, men et valg er et valg. Velg, og bli ferdig med det. Så kan du dra ut i verden og forevige den.

Grattis med nytt kamera. Slit 'an!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...