Gå til innhold

Fifa 2006 demoen vanskelig? (360)


TCi

Anbefalte innlegg

Jeg har nå testet litt Fifa 2006 demoen på 360. Lenge siden jeg spilte Fifa før, var vel Fifa 99 jeg spilte sist. Men jeg har store problemer med å score og vinne på den demoen. Har nå trent litt på knapper og prøvd å få litt feelingen i spillet. Har fremdeles ikke klart å score mål.

 

Så er det meg eller er demoen vanskelig? Blir nesten oppgitt over hvor plagsom motstanderene er å holde på ballen. Sjeldent taklingene og "knuffingen" gir noen resultater.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

He he samme her sist gang jeg spilte Fifa var vel Fifa 03 da serien ble rett og slett for kjedelig. Prøvde 06 demoen og likte den (lurer faktisk på å gå til inkjøp av selve spillet så bra synes jeg det var, grafikken :love: ). Uansett stresset akkurat som deg med å scoore mål. Øvde meg på dette i main menu jeg mens spillet loadet til en quick match. Da får du sjansen til å løpe mot keeperen med ballen så mange ganger du har lyst. Er ikke så værre enn å løpe rett frem deretter å skyte med B-knppen (innenfor 16 meteren) før keeperen nærmer seg. Eller bare å finte ut keeperen (som er litt vanskeligt) med høyre analog stik. :)

Lenke til kommentar

Lenge siden jeg hadde spilt fotballspill når jeg kjøpte Fifa 06 RtTWC, men etter litt øving går det mye bedre, dog det vanskeligste fifa-spillet jeg har spilt.

 

Er moro at det er så lite scripting i spillet også og at det endelig går an å score et stykke utenfor 16-meteren (forutsetter nesten at du spiller med et bra lag, enorm forskjell mellom lagene). Hadde en perle med Robinho fra 25-26 m rett i krysset her om dagen, nesten litt synd det ikke går an å save replays :D Har også hatt et par fine stupheadinger.

 

Uansett... begynn på amateur (selvfølgelig), sentre mye, bruk gjennombruddspasning (Y), øv på timing med finter, ikke sprint hele tiden (lett å miste ballen), og time taklingene slik at det blir en rein talking. Takling med X er det meste effektive, men du får fort gult eller rødt kort hvis den ikke er "rein".

 

Går nok lettere å score mål når du har trent litt :) Dette spillet er forøvrig fantastisk moro å spille med 2-3 andre.

Lenke til kommentar

Hold LT-knappen inne når du skyter. Da lobber du over keeperen :) Fungerer alltid når keeperen kommer ut. Er enig at det har blitt mye vanskeligere å score mål nå. Motstanderne har blitt mye flinkere til å drøye tiden, noe som er fryktlig irriterende til tider.

 

Det er fryktlig irriterende å spille online fordi spillet lagger noe fryktlig enkelte ganger. Spillet har etter min mening en god del mangler, men det som er der og fungerer er veldig bra.

Lenke til kommentar

Har øvet meg en del i hovedmenyen med skudd osv. Går som regel greit å score der. Men jeg er litt ustabil.

 

Jeg skal prøve tipsene dere har gitt og se om jeg klarer å få til et mål eller to. Virker som det jeg gjør feil er å sprinte for mye slik at jeg mister ballen. Får prøve å gå med ballen mer og finte. Takk for tips.

 

SBS:

Jeg har bare demoen så jeg kan ikke velge vanskelighetsgrad. Usikker å om jeg skal skaffe meg fullversjonen, da jeg syns demoen er for kort til å vise hvordan spillet virkelig er. Kanskje noen kamerater anskaffer seg spillet i fremtiden slik at jeg får testet det skikkelig før jeg eventuelt skaffer meg det.

 

Er enig i at Fifa 06 er litt morro å spille. Av det jeg har sett av Fifa spill etter 99 så er dette mest underholdende.

Lenke til kommentar
Helt uenig har spilt alle sidn 96 å må si at dette er det dårligste fifa spillet på lenge når det gjelder gameplay

5372603[/snapback]

 

Helhetspakken er den dårligste siden FIFA International Soccer dukket opp en gang i nittennittifire... Ble mildt sagt litt skuffet. De burde aldri ha lansert spillet før det var ferdig. Jeg hater når man skal stresse frem et produkt for å nå en deadline. Mye bedre å utsette spillet (få folk irritert fordi dere ikke klarte å levere tide, whatsoever), og heller komme med en fullverdig versjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...