Jump to content
Sign in to follow this  
asa16

Kjøpt meg nytt lydkort, og trenger hjelp...

Recommended Posts

Jeg kjøpte meg et helt nytt creative X-Fi Xtreme Music, men det summer og skurrer sånn... Noen som vet hva jeg må gjøre for å få det til slutte? :dontgetit:

 

Takker på forhånd. :)

 

Mvh AsA

Share this post


Link to post
Har du oppdatert driverene?

 

Hvilket hovedkort har du?

5367456[/snapback]

 

 

Kjøpte det det for noen dager siden så driverne burde være ganske ferske..

 

MSI MS 7091

Share this post


Link to post

Bare en ting jeg har oppdaget.

Satte inn et skjermkort, og det var et elendig bilde på skjermen meed en gang jeg kom inn i windows(i bios funket det fint) Fant ut at kortet sto skjevt i agp sporet, satte det inn riktig, og alt funker nå.

Kanskje det samme skjer hos deg?

At dårlig kontakt i pci sporet gir forstyrrelser i lyden.

Share this post


Link to post

jeg er en kompis av AsA og den kvelden dette ble postet var jeg oppe hos han for å se på det. vi koblet headsettet hans (koss cs100) direkte på kortet og vi satte kortet i et annet spor.

 

ingenting funka.

Share this post


Link to post

Kjøpte et lydkort i går og hadde det samme problemet skrudde aux helt av og da ga summingen seg. Men det skal også nevnes at jeg hadde kjøpt et billig dritt kort.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...