Gå til innhold

Top Gear: Lacuna Seca - GT4 vs real life


Doogle

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Fantastisk innslag fra Top Gear - Jeremy Clarkson kjører Laguna Seca med en Honda NSX - først på PS2, deretter på ordentlig:

 

http://www.gamert.nl/paginas/topgear_does_gran_turismo.html

 

:dribble:

 

Kanskje noe å tenke på for de som tror de kan kjøre raskt 'på ordentlig' etter å ha spilt spill som GT4, Forza osv...

5357895[/snapback]

 

Har sett den, han kjører jo sinnsykt mye dårligere på skikkelig. "Corckscrew" svingen på Laguna Seca var helt syk! :)

Lenke til kommentar

Det er ikke tvil om at Jeremy Clarkson nok ville grusa 99% av 'vanlige' folk han hadde kjørt mot i et løp, så det står nok neppe på kjøreferdighetene. Han hadde nok grusa mange i både GT4 og Forza også tror jeg.

 

Men han er jo inne på noe viktig; når man spiller et spill så er ikke frykten for å slå seg halvt i hjel til stede og man kan følgelig ta sjanser som i 4 av 5 tilfeller i beste fall ville ha sendt deg i rullestol resten av livet hvis man gjorde det på ordentlig.

 

Så der er det jo en vesentlig forskjell på 'real life' og spill, så at man ofte kan sette litt bedre tider i et mer eller mindre 'realistisk' spill enn det som er mulig i virkeligheten er jo ikke rart - det er jo også mange andre småfaktorer som spiller inn i virkeligheten som man slipper å ta hensyn til når det ikke er noen risiko tilstede.

 

Apropos dette så er det jo moro å se den 'celebrity in a moderately priced car'-konkurransen som er i Top Gear; de som gjør det bra der er jo nettopp enten eller: De som virkelig kan kjøre, eller de som ikke har den fjerneste ide om racerkjøring i det hele tatt. Sistnevnte tar nemlig masse sjanser som de fleste med litt peiling på kjøring (uten å være proff) aldri ville tatt og får dermed en bra tid hvis de 'overlever' hele runden :)

Endret av Doogle
Lenke til kommentar

Konge! :!:

 

Top Gear er vanvittig gøy å se på. Sammenligne Laguna Seca på spill og i virkeligheten... Genialt... Endelig noen som gjorde det og det måtte selvfølgelig være Top Gear.

Har vært rundt den banen maaange ganger.

 

Hvis jeg hadde fått prøve meg i en lånt bil og det ikke gjorde noe om jeg kræsjet og ødela den, så hadde jeg gitt jernet (etter et par oppvarmingsrunder).

Hvis jeg som amatør skulle kjøre banen hadde jeg vært mest redd for å ødlegge bilen...

Lenke til kommentar
Sammenligne Laguna Seca på spill og i virkeligheten... Genialt... Endelig noen som gjorde det og det måtte selvfølgelig være Top Gear.

 

Dette er jo blitt gjort for "lenge" siden.

Husker før Forza kom ut så lå det videoer på nettet hvor gode racesjåfører fikk kjøre en bane på Forza, så i real life med samme bil.

Der var jo et av Forza sine reklamemerker at tiden var nok så dønn lik i real life og på spillet.

 

Ligger jo til og med ute videoer hvor skjermen er delt slik at man ser spillet på ene bildet, og real life på andre bildet.

 

 

Men Laguna Seca ja. Klart en av mine favorittbaner.

Sinnsykt så mye brattere cork screw er i virkeligheten enn på spillet da!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...