Jump to content
Sign in to follow this  
Hawtz

Får ikke spilt CS og Call of Duty

Recommended Posts

Antivirusprogram: Trend Micro PC-cillin 2005

Spywareprogram: AD-Aware

 

Hm...hvor skal jeg begynne? når jeg først kjøpte Call of Duty funket det på nett i noen uker, og dertter funket ikke det lengre. Etter mange måneder kjøpte jeg CS: Condition Zero, og det funket ikke på nett heller(World of Warcraft funker).

 

Etter noen måneder klikket dataen, så jeg måtte gjennoprette den! DA funket det på nett, og Trend Micro må registreres før det vil funke, og jeg hadde glemt e-mailen jeg brukte for å registrere det. Men før jeg fikk klart å registrere Trend Micro, klikket dataen igjen pga virus. Etter det tenkte jeg det var best at jeg umiddelbart fikk et viruspogram som funket, så jeg kjøpte Norton. Etter norton var installert, installerte jeg CS, og da funket ikke det på nett. Jeg sukket, og bestemte meg for å bare gjennoprette

C-disken, og ikke D-disken, for der hadde jeg WoW installert, og det var det eneste som lå innpå D-disken. Etter jeg hadde gjennopprettet C-disken, funket ikke CS lengre. selv om ingen spyware- og antiviruspgroam var installert.

 

Det er ingenting med modemet, for det har jeg og en venn sjekket.

jeg har Telenor Online ADSL forresten.

 

 

Hjeeeeelp! Jeg elsker Call of Duty, og jeg blir eid i det av de fleste vennene mine fordi jeg ikke får spilt på nett :p Så dette må jeg få hjelp til å finne ut av.

Share this post


Link to post

Formater C:, aktiver Windows brannmur og innstaller spillene på samme disken (C:). Det er mulig at du ikke fikk spille på nett fordi en av brannmurene blokket port(er) som disse spillene går igjennom.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...