Gå til innhold

Siba i Trondheim skal ha ros fra meg.


Anbefalte innlegg

For snart 3 uker siden var jeg hos Siba i Trondheim for å handle meg en ny mobil. Og valget falt da på Samsung E730. Var stor fornøyd, helt til MP3-spilleren ikke ville fungere som den skulle. Fikk feil meling om at "innholdet støttes ikke". Så da dro jeg tidlig til Siba en lørdag og forklarte problemet til han jegh fikk hjelp av. Han trykte litt på mobilen han også. Fant ikke ut noe han heller, så sa han at jeg skulle bli med bort til kasse og han gikk inn i bakrommet med en splitter nye E730 til meg. Ble overrasket over den gode servicen. Er ivertfall ikke siste gangen jeg handle hos Siba.

Endret av Zemeckis
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe. En jeg kjenner som jobber hos SIBA i trondheim fikk faktisk mail fra en kis som "klaga" på at det han bestilte fra siba.no kom for fort! Det skulle liksom være julegave, og han hadde tenkt å bruke 10-dagers angreretten sånn at han som skulle få gaven kunne evt "angre" i romjula....

Endret av johneinar
Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...
  • 1 måned senere...
Marasmus, aldri hørt om, hvor har du det fra? :)

6696876[/snapback]

 

Angrerettloven paragraf 13:

 

§ 13. Melding om bruk av angreretten. Fristberegning

 

Dersom forbrukeren vil benytte angreretten etter § 11 skal det gis melding til selgeren om dette innen utløpet av den dagen fristen løper ut. I meldingen skal forbrukeren opplyse om hvordan retur av varen vil skje.

 

Ender fristen på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges den likevel slik at den løper ut den nærmeste virkedagen som følger etter.

 

Fristen anses overholdt dersom meldingen er avsendt innen fristens utløp, og på en måte som er forsvarlig etter forholdene. Dette gjelder selv om meldingen blir forsinket eller på annen måte ikke kommer riktig fram.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...