Gå til innhold

Omtale av Need for Speed: Most Wanted (Multi)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

JEg er ikke enig i den 7/10 konlusjonen der egentlig :p

 

Dem begrunner med at det er lite variasjon, noe jeg ikke klarer å se. Jeg syns det er ganske variert, med hele tiden nye biler, baner og "oppgaver" man. Det er lissom ikke bare å kjøre mot motstanderen, eller dra fra politiet. Man har jo forskjellige race modes:

-Tollbot

-Speedtrap

- Cicuit

- Lap knockout

- Sprint

 

Og når man skal ha såkalt "bounty" må man jo unngå utallige spikermatter etterhvert, politiet blir mer og mer plagsomme, og vanskeligere og vanskeligere å slippe unna. Hele tide noe nytt. Først er det bare vanslige patruljebiler, så kommer sivil bilene, veisperringer, og "tunge" biler. Så kommer helikopteret, SUV biler og spikermatter i veisperringene.

 

Til slutt så kommer jo selveste "Sargeant Cross" Inn i bildet, han gjør det til ett helvete på jord, han tar styringen over taktikkene til politiet, og er beste sjåføren dems.

 

Når man skal ha bounty må man løse vanskelige oppgaver, enten man må kjøre over en viss hastighet igjennom en fartskontroll, eller om man må bulke 50 politibiler. Noen ganger blir man bedt om å koste på staten over 300 000$.

 

Jaja, dette er min mening. Det er jo ikke så stor konkurranse når det gjelder bilspill på PC egentlig, ikke mange gode spill.

 

Det som kanskje trekker litt ned er "bugs" i AI'en dems. Noenganger bestemmer politiet som har fulgt etter deg en evighet at du er fulstendig "ut" og de bare snur og kjører som ett helvete i motsatt retning :p Eller når de har satt opp veisperringer og andre politibiler kjører rett i dem, før deg :p Eller når vanlige personbiler ikke stopper pga veisperringene, de bare kjører rett på de og :p

 

Heller 8/10

Lenke til kommentar
Jeg syntes det var veldig lite variasjon også, gikk i det samme hele tiden så jeg ble fort dritta lei av hele spillet  :roll: Fikk ivertfall tatt Razor til slutt  :)

5347942[/snapback]

 

Hvis du fikk tatt Razor så har du vel egentlig "runna" spillet, og da skjønner jeg at du kan bli lei det :p Men jeg syns i alle fall at det er variasjon. Den byen som man kjører i er jo også veldig stor... syns jeg.

Lenke til kommentar
Jeg syntes det var veldig lite variasjon også, gikk i det samme hele tiden så jeg ble fort dritta lei av hele spillet  :roll: Fikk ivertfall tatt Razor til slutt  :)

5347942[/snapback]

 

Hvis du fikk tatt Razor så har du vel egentlig "runna" spillet, og da skjønner jeg at du kan bli lei det :p Men jeg syns i alle fall at det er variasjon. Den byen som man kjører i er jo også veldig stor... syns jeg.

5347964[/snapback]

 

Måtte ta i bruk litt "ulovlige" midler for å få motivasjon til å komme så langt :p

Lenke til kommentar
Måtte ta i bruk litt "ulovlige" midler for å få motivasjon til å komme så langt  :p

5347994[/snapback]

 

 

hehe, såpass ja :p

 

Jeg er på blacklist 4 eller noe nå, og har fremdeles ikke gått lei. Dette kan nok ha noe med at jeg har lenge lett etter ett nytt bilspill til PC da... Jeg spiller også nosound, med MP3 i bakgrunnen.

Lenke til kommentar
Hvilken funksjon har politi-helikopterene? Skyter de deg?

5348776[/snapback]

Godt spørsmål egentlig :p De bare er der, og "passer" på deg. Hvis du prøver å stikke av fra ett, må du inn i en tunnel. Av og til, dukker de også ned mot veien foran deg og skaper støv, så det blir vanskeligere å kjøre.

Lenke til kommentar
For å få mest ut av Need for Speed: Most Wanted, må du ha en monster-PC eller en Xbox 360.

 

Dette utsagnet er jeg uenig i, har nå kjørt dette spillet på min A64 3700 maskin med et 7800GTX kort og så fandt jeg ut at jeg skulle prøve det på min gamle P lll 1000 maskin med et helt std grafikkort og vel nok ble ikke fargene like bra med det kjører uten verken lag eller andre problem.

Så å si at en MÅ ha en monstermaskin var vel litt drøyt :)

 

Ha en fortsatt God Jul.

Mvh. Snekker`n

Lenke til kommentar

Enig i at det er for lite variasjon til å gi spillet bedre karakter, veldig enig der.

 

Man kan selvfølgelig ha det moro mange timer i starten, men moroa tar liksom slutt litt for fort når det blir samme greiene hele tiden.

Jeg synes byen er for liten og har for lite variasjon. Byen kunne etter min mening vært enda mye større og bedre laget. Enda flere biler er også meget velkommen og jeg ser heller ikke hvorfor de har fjernet drifting som er kjempemoro - igjen, enda flere moduser kunne også vært en fordel.

(Og alle er vel lei av circut, eller er det bare meg? vil man kjøre flere runder på samme bane spiller man heller en flott simulator som Gran Turismo eller liknende..)

 

Men grafikken er veldig bra, fysikken og AI kommer seg veldig (husker NFS Underground, det første, huff det var pyton) og det er spennende at de på en måte har mikset Underground med Hot Pursuit. De har også luket bort noe av det værste med Underground, nemlig at du måtte ha stygge opphorete deler på bilen din bare for å få mest mulig poeng for styling. Bra de ble kvitt det. Man setter på de delene man selv synes er kule, ikke nødvendigvis de dyreste og rare.

Alt i alt et bra bilspill i mange timer i starten, og et tegn på at Need for Speed serien ikke er helt i ferd med å kjøres i grøften likevel.

Endret av Lone*Desert-Fish
Lenke til kommentar

Må si at jeg foreløpig digger dette spillet, er på rundt 45% og nå begynner moroen for alvor, med fete biler og utrolig masse irriterende politi. Grafisk sett synest jeg spillet er utrolig bra, spiller selv på mellom medium og high grafikk, med 4x antialiasing, og dynest det ser nyedlig ut, digger spesielt det "ls når man kommer ut av en tunnel" effekten, sitter og myser foran skjermen for å prøve å se lengre :D.

 

Og så er det så mange fete biler da. Har akkurat fått meg en av de kulere bilene, Aston Martin fb9, som er en drøm å kjøre, og ser så digg ut. Glad man slipper å måtte få poeng for å style bilene sine slik som i NFSU2, da kan jeg kjøre helt stock på denne bilen, som ser utrolig digg ut :) Ellers gleder det meg at de har tatt med en del supercars man får muylighet til å bruke i den senere delen av spillet, er liksom litt fetere å rulle rundt i en Ford GT eller Porche carrera GT3 enn en de "toppbilene" som var på underground serien, de var jo kule de og, men ikke på langt nær like kule som de på Most Wanted.

 

Og at det ikke varer så lenge, greit nok, har du litt skill og har spillt de to foregående spillene i serien og har grafikkmotoren litt i blodet, tar det ikke så altfor mange dagene å runde spillet, men multiplayer er jo en veldig kjekk funksjon, for ikke å glemme det faktum at det kan være utrolig spennende å prøve å shake politiet når de jager deg som værst, så jeg tror nok at jeg kommer til å spille dette lenge etter jeg har rundet det.

 

Og noe av det aller feteste i spillet, som får meg til å sitte å glise, er den herlige motorlyden på noen av bilene, tenker spesielt på f.eks Vauxhall.

 

8/10 fra meg ihvertall, og 9/10 fra Need for speed geeken i meg :D

Lenke til kommentar

De kunne ha senket bounty-kravene på de øverste svarteliste-racerne litt. Å samle nok bounty ble til slutt en pest og plage (hvorfor kan man ikke kjøre fartskontrollene om og om igjen? :)).

 

Merket forresten ikke noe spesielt til 360-"luggen" som er nevnt i omtalen. Et ellers meget godt spill!

Lenke til kommentar
Hvorfor er ikke Gamecube tatt med her, er det fordi det ikke er testet? Sitter med GC-utgaven av dette spillet og synes det fungerer helt fint på denne konsollen.

5348187[/snapback]

 

Det stemmer - har ikke tilgang på Gamecube lenger, men jeg vil tro den sikkert ikke er så veldig ulik Xbox-utgaven.

Lenke til kommentar
Hvilken funksjon har politi-helikopterene? Skyter de deg?

5348776[/snapback]

 

Nei, men de sørger for at det blir vanskeligere å komme unna. Jeg har også inntrykk av at de fungerer som "markører" for SUV-ene, så hvis du ikke klarer å riste det av deg, kommer det plutselig et par svære SUV-er "out of the blue".

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...