Gå til innhold

Har m:robe gått av å stå i dockingen hele tiden?


Anbefalte innlegg

jeg synes å ha lært på skolen at man egentlig burde bruke batteriet helt opp før man lader det opp for at batteriet ikke skal bli ødelagt, men synes å ha lest at det ikke er sån lengre? For det jeg lurer på, er om min Olympus m:robe har gått av å stå i docking stajsonen hele tiden? Hver gang jeg syncroniserer med PC'en, så setter jeg de jo i dockng stasjonen + at jeg liker å a den stående der, blir liksom litt mer orden :p

 

 

så hvordan er dette? er det greit?

 

 

MagnusW :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har selv lurt litt på dette.

Jeg har hørt at Li-Ion batterier ikke tar skade av "klattelading" (d.v.s. lading uten at batteriet er helt tomt), men den gamle mobilen min, som klarte minst fire-fem dager, er nå nede på halvparten, og min M:Robe har også blitt dårligere.

Kanskje dette er normal "slitasje", men på den annen side, har moren min en Nokia med Li-Ion, lades i bilen minst to ganger hver eneste dag, og batteriet holder enda.

 

Ups, gikk litt ut av temaet, men selv pleier jeg å la den lade ut, men litt klattlading, det blir det da.

 

Men når batteriet er helt gåent, noen som vet om det går ann å få skiftet det?

Lenke til kommentar

Problemet med klattlading er noe man må tilbake til NiCd (Nikkel Cadmium) batterier for å finne, det kalles minneeffekt og gjør at batteriet ikke tar til seg like mye strøm etter å ikke ha blitt helt ladet ut et par ganger. Moderne batterier type Lithium-Polymer og Lithium Ion har ikke noen av disse problemene, og kan derfor trygt klattlades. Har ikke brydd meg spesielt mye om det på min nåværende mobiltelefon (Siemens M65) men batteriet holder fortsatt lenge. Mulig det er blitt litt redusert i fra det var nytt, men det er i så tilfelle naturlig slitasje. :cool:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...