Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Problemer med forwarding av porter til xbox360


Anbefalte innlegg

Jeg har en Speedtouch 516i routher fra ngt, og egentlig vært veldig fornøyd til nå.

Jeg har åpnet porter til forskjellige bittorrent programmer med guiden her, og det har gått bra.

 

Jeg har satt opp på samme måte med port 3074 og 88 til XboxLive, men får fortsatt beskjed om at NAT er "strict", og jeg klarer ikke komme inn på noen servere å spille. Hva er galt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Velkomment til NAT strict marerittet :(

 

Jeg fikk selv en ny ruter fra NGT (Speedtouch 546i) for noen uker siden og har trålet nettet for løsninger. Har prøvd alle gode tips og veiledninger og portene 88/3074 er forwarded til Xboxen etter alle kunstens regler... Etter å ha prøvd mer eller mindre det samme ca 40 ganger fungerte det plutselig og NAT var open. Jeg var overlykkelig, men det varte ikke så lenge. Jeg skulle gjøre noen endringer på oppsettet i ruteren som medførte at jeg måtte forwarde portene på nytt --> stooor tabbe!! Nå er vi tilbake på strict (selv om jeg gjorde akkurat det samme som når jeg fikk NAt open). Begynner å bli mektig frustrert!

 

Jeg har satt NGT på saken og forløpig har de vært behjelpelig med å prøve å endre oppsettet fra deres kant. Har ikke lykkes forløpig (men tror det skyldes en missforståelse) og jeg skal sende dem en mail til!

 

Noen som klarer å få NAT open (xbox 360) med kombinasjonen NGT og speedtouch?

Lenke til kommentar

jeg har ngt, men router fra netopia da. Fikk også strict nat, men løste seg ved å nat'e port 88 og 3074 til 360's ip (forøvrig akkurat det samme jeg måtte gjøre for å få live på den gamle xboxen til å funke). Husk at disse portene også må være åpnet i ip filteret da, hvis de ikke er det.

Lenke til kommentar

Dette var veldig rart. Jeg begynte å bli ganske smådesperat etter å få det til, så jeg byttet om litt her og der, både innstillinger og kabler, uten å egentlig ha gjort noen forandring med praktisk betydning; men; plutselig ble NAT open :D

 

Håper bare den holder seg sånn da :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...